Ja, vi her stadig væk.

Nu hedder vi Fodbold for Hjertet – et fodboldmotions projekt som DBU og Hjerteforeningen vil gøre landsdækkende.

I Horsens Kommune er Stensballe IK blevet den første klub, der har startet et Fodbold for Hjertet hold.

Holdet er for begge køn og det er ikke noget krav, at du har en ”hjertesygdom”, bare du har lyst til fodboldmotion og hvem ved, måske kan du undgå hjertesygdomme og andre livstilssygdomme ved at være med!

Vi er på nuværende tidspunkt ca. 15 spillere (har dog aldrig været der alle sammen på en gang). Holdet er jo en sammensmeltning af Skavankholdet, der startede i april 2018 og blev til et Fodbold for Hjertet hold 1. september 2020.

Desværre har vi ikke pt en træner. Træneren der startede samtidig med vi blev til et Fodbold for Hjertet hold, fik en skade i det ene ben, som umuliggjorde han kunne fortsætte som træner.

Skulle du have lyst til at være træner for en blandet flok i en 1 time hver tirsdag fra kl. 16.30 til 17.30, så skal du være så VELKOMMEN!
Har du selv lyst til at få prøvet af om fodboldmotion er noget for dig, så kom endelig og deltag en 3-4 gange inden du beslutter om det er noget for dig.

I disse covid-19 tider er der ikke adgang til omklædningsrum, så kom omklædt – indtil påske er det på kunstgræsbanen og fra den 6. april er det på græsbane 3 (mellem opvisningsbanen og Bygaden).

Vi glæder os til du kommer!

Har du spørgsmål så kontakt Bent Christensen på tlf. 5196 2475.

X