Klubben inviterede tilbage i efteråret alle trænere og trinledere til et middagsarrangement på restaurant Griffenfelds i Stensballegaard Golfklub, som skulle være afholdt i januar 2022 for at takke alle for den store indsats under corona. Paradoksalt nok kunne det ikke lade sig gøre at afholde arrangementet på grund af hjemsendelser og nedlukninger i januar, så i stedet måtte vi tage revanche i går aftes, onsdag den 31/3-2022. .

Baggrunden for middagsarrangementet var, at bestyrelsen i SIK Fodbold gerne ville takke alle trænere og ledere for en kæmpe indsat under hele corona-perioden, hvor alle har ydet en kæmpe indsats under meget vanskelige forhold. Uanset hvilke restriktioner vi var underlagt fra marts 2020 indtil januar 2022, så har alle været omstillingsparate og haft masser af gå-på-mod, så vi i langt de fleste perioder havde mulighed for at tilbyde fodbold for alle medlemmer. Dette fik bestyrelsesformand, Søren Knigge, også fortalt i en indledende tale til arrangementet i går aftes.

I bestyrelsen håber og satser vi ligesom alle andre på at vi nu har set det sidste til corona-nedlukninger, og vi synes derfor at det var en oplagt mulighed for at samle alle klubbens trænere og ledere til en hyggelig aften i Stensballegaard Golfklub.

I alt havde omkring 60 trænere og trinledere tilmeldt sig arrangementet, hvor den stod på en lækker 3-retters menu med lidt godt at drikke til. Det var en rigtig god aften, hvor klokken næsten nåede at passere midnat inden de sidste gik hjem, hvilket altid er et godt tegn når folk bliver hængende. Vi håber i hvert fald på at alle klubbens trænere og trinledere havde en god aften.

På mandag starter forårssæsonen på græs og vi ser frem til endnu en sæson med alle klubbens fremragende trænere og ledere. God fornøjelse med sæsonstarten!