Velkommen til årets generalforsamling i Stensballe IK-fodbold.

 

Jeg vil starte årets generalforsamling med at sige at klubben er kommet igennem året med skinnet på næsen.

 

Det har været en udfordrende tid efter Corona, hvor vi har mistet medlemmer samt frivillige, så vi kan også mærke at befolkningen skal finde ind til,   Sport og det frivillige arbejde igen.

 

Alle i dette lokale ved hvilke udfordringer det giver når vi mangler frivillige og træner. Den kamp går altid i forlænget spilletid.

 

På det økonomiske plan, viser resultatopgørelsen et underskud på kr. 4.128 kr. og foreningens balance pr 30 juni 2022, udviser en egenkapital på kr. 425 000 kr.

 

 Det er selvfølgelig aldrig tilfredsstillende med et minus.

 

Men jeg synes faktisk at det er flot og hvis det ikke var for vores frivilliges store arbejde, så kunne vi se ind i et meget større underskud.

 

Det er også på den baggrund bestyrelsen indstiller til en kontingentet stigning på 50 kr. pr halvår.

 

Vi ønsker stadigvæk at tilbyde vores medlemmer mange oplevelser og at vi kan tiltrække gode trænere til klubben.

 

Jeg skal hilse og sige, at konkurrencen om de unge er hård.

 

Men det ligger os på sinde og det koster bare flere penge at få det til at lykkes.

 

Men vi skal huske på, at vi har en stærk økonomi og den må vi ikke sætte over styr.

 

 

Senior afdelingen herre:

Vi har haft fremgang og modgang på vores herresenior afdeling. det sidste års tid.

 

Oprykningen i foråret til serie 1, for vores øverst rangerende hold, endte desværre med en nedrykning til serie 2 efter et nederlag i en playoffkamp. 

 

Hen over efteråret har det til tider været svært for vores 2. og 3. hold at stille stabile mandskab til kampene.

 

Det resulterer ganske naturligt i 2 nedrykninger, så efter nytår hedder det serie 2, 4 og 5 for vores senior hold.

 

Super oldboys ender på en flot 2. plads i B-rækken og rykker dermed op i A-rækken.

 

Blå Vogn, der altid bakker så flot op, har rundet deres 30-års jubilæum. Stort tillykke og tusinde tak for opbakningen.

 

Til trænerne og lederne omkring 1. og 2. herrer, der nu takker af, så skal der lyde en stor tak for jeres store arbejde og entusiasme. 

 

På trods af de nævnte udfordringer, glæder vi os alle til den nye sæson og til gode kampe på Fort Balle.

 

 

Ungdom:

Talentstævnet blev afviklet med sædvanlig stor passion og professionalisme med over 50 deltagende pigehold og 1000 deltagere.

 

Stævnet leverede et flot økonomisk resultat til klubben igen, som vi ikke kan undvære, hvis vi forsat skal opretholde en fin service til alle medlemmer i SIK Fodbold.

 

Nyt tiltag som talentstævne for drenge U10, U11 og U12 sidste weekend i april, er i støbeske til 2023.

 

Vi havde 130 gæster fra Black Hawks, Skt. Paul, Minneapolis, i juli måned. Der kommer 190 personer, igen i 2023 fra 12. – 16. juli

 

Klubben inviterer også til fælles klubtur for alle fra U9-U18 piger og drenge til Sportium i Varde, som er et nyt sportscenter med alle faciliteter. Dette afvikles i sidste weekend i marts 2023.

 

Vi arbejder med udlandstur næste år til Barcelona og vi tager igen til Club La Santa.

 

Vi afholdte DBU fodboldskole med rekord deltagelse på over 200 børn først i august og DBU fodboldskole forsætter igen i 2023 i uge 32.

 

Vi har igangsat en ny uddannelsesrunde af vores trænere, hvor vi selv er arrangør. Det nye program er UEFA godkendt, og vi havde 24 deltagere med her i november og planlægger det næste i februar/marts.

 

Vi arbejder med at øge de sociale aktiviteter i klubben med f.eks. fælles hjemmekampe dage med ekstra opmærksomhed og udstyr til glæde for alle deltagere.

 

Yderligere laves der sociale arrangementer i klubbens cafeteria. f.eks. VM i fodbold lørdag 26. november.

 

Først i november 2021, havde vi en fantastisk ungdomsafslutning med over 600 spiller, leder og forældre. Klubben er taknemmelig for den kolossale opbakning der udvises SIK på denne dag.

 

 I år var vi over 650, så man må sige at succesen forsætter

 

Piger og kvinder:

 

Engagement og prioritering af seniorfodbold på damesiden er desværre kraftigt udfordret, idet det ikke prioriteres i tilstrækkelig grad fra alle.

 

Vores +29 damer har dog succes og deltog i finalestævnet i juni, hvor vi selv var arrangør.

 

De lidt ældre kvinder i klubben (tidligere stjerner) hygger sig med fodbolden og spiller for sjovt, men de besidder stadigvæk vinderinstinktet   og så vægter de det sociale meget højt.

 

Bliv endelig ved med det 😊

 

Vi mangler fortsat trænere og ledere, hvilket vi intensivt arbejder med at få løst bl.a. ved hjælp af professionelle operatører.

 

Men for at vi forsat udvikler os, kan jeg med stor glæde nævne, at vi har indgået et samarbejde med Steffen Pedersen og Morten Andersen som er gået ind i det sportslige udvalg og ungdomsudvalget har fået Allan Esbensen ind.

 

 

Steffen Pedersen har mange nye fodboldforældre og deres børn mødet på banen her i sommer med det nye tiltage, Fantastisk fodboldstart for de 3-5-årige. Næste 45 rollinger mødte glad op hver gang og fik leget og spillet bold på helt fantastisk måde.  Godt arbejde Steffen.

 

Her på falderebet vil bestyrelsen gerne sige tak til vores revisor Rosgaard & Partners for et godt samarbejde i året der er gået.

 

Jeg vil gerne sige tak til bestyrelsen for et godt og positivt samarbejde. Ligeledes en meget stor tak til alle frivillige, træner og leder i klubben, samt vores administration for et flot stykke arbejde.

 

Det var ordene fra bestyrelsen for året 2021/2022  

 

Tak.

 

Formand

Søren Knigge.