Kære nuværende og tidligere dame-/pigespiller i Stensballe IK/Hatting-Torsted

Sæsonen for U17, U18 og damesenior står for døren og opstarten til kommende sæson er lige om hjørnet. Du inviteres til opstartstræning:

tirsdag d.7/2 kl.18.00-19.30 og torsdag d.9/2 kl.18.30-20.00

Efter træningen torsdag d.9/2 er der middag, hvor vi vil drøfte og fortælle om den nye sæson. Tilmelding til denne dag er nødvendig i forhold til mad på verner.sorensen@outlook.com – senest søndag d.5/2

Af hensyn til forberedelse for nye trænere, hører vi gerne, om du kommer tirsdag d.7/2 til træningen.

På trænerfronten er vi stolte af at kunne præsentere:

  • Cheftræner: Daniel Rosenqvist, som tidligere har spillet i Randers Freja, OB og Thisted FC. Daniel har blandt andet trænererfaring fra VB, Lyseng og Kolding Q.
  • Assistenttræner: Gitte Krogh, som er tidligere A-landsholdsspiller samt deltaget ved VM, EM og OL samt tidligere spiller i Stensballe IK, HEI og OB. Gitte har blandt andet trænererfaring fra sit job som efterskolelærer på Tommerup Efterskole.

Vi ser frem til at se jer til den nye sæson. Husk at give besked til verner.sorensen@outlook.com senest søndag d.5/2, hvis du har planer om at komme tirsdag d.7/2 + torsdag d.9/2 med spisning i klubben efterfølgende.