Om tekniktræningen:
Stensballe IK Fodbold vil gerne invitere alle piger og drenge fra U9 til U13 til tekniktræning igen i foråret 2023.
Vi har siden efteråret 2019 tilbudt tekniktræning til vores medlemmer, og det glæder os at vi kan tilbyde det igen i dette forår med støtte fra Insero Horsens. Tekniktræningsformatet er nemlig noget, som vi som klub gerne vil tilbyde fast til vores medlemmer, så vi kan lave endnu mere på tværs af årgange og køn i klubben.
Det koster ikke noget at deltage og alle pige- og drengespillere fra U9 til U13 i Stensballe IK er velkommen.

Det bliver et trænerteam på 3-4 mand, som med hjælp fra klubbens ungetrænere, vil sikre den fornødne kvalitet til hver enkelt tekniktræning.

Tilbuddet er til alle dem, som gerne vil have et supplement til deres normale træning. Det kommer aldrig til at være hverken hårdt eller fysisk, men i stedet ren tekniktræning, så drengene og pigerne ikke overbelastes op til weekenden, hvor de fleste skal ud at spille kamp. Til hver enkelt træning laves der forskellige stationer, så alle efter bedste evne matches efter niveau. Det er altså vigtigt at gøre opmærksom på, at træningen er aldersrelateret ved aldersmæssig inddeling af grupper.
Det er desuden væsentligt at understrege at det er et ekstra tilbud, for dem der er motiverede og har lyst til en ekstra tekniktræning, så hvis børnene er trætte og uoplagte på dagen, er det bedre at holde weekend.

 

”Fri træning” – NYT KONCEPT EFTER TEKNIKTRÆNING:
Som et nyt tiltag i dette forår kommer vi til at kombinere tekniktræningen med et forløb, som vi kalder ”fri” træning. Det kommer til at være en time hver gang, som ligger i forlængelse af den normale tekniktræning. Det vil sige fra 17.30-18.30.
Dette koncept går alt sin enkelthed ud på, at vi i klubben stiller forskellige materialer og bolde til rådighed på kunstgræsbanen, og så er alle velkommen, uanset alder og køn. Det er også ligegyldigt om man er medlem af fodboldklubben eller ej – alle skal være velkommen. På den måde får vi forhåbentlig en masse liv på banerne, hvor det hele foregår på deltagernes præmisser. Der kan laves kampe, der kan laves konkurrencer og der må trænes helt for sig selv. Kun fantasien sætter grænser. Dette vil foregå helt uden voksenindblanding. Dog under voksenopsyn.

Her i foråret foregår dette projekt som en testperiode i forbindelse med tekniktræningen, men det er noget, som vi vil rulle ud, så det tilbydes en gang ugentligt senest fra sommer.
ALLE er velkommen til ”fri træning”. Også selvom man ikke deltager til tekniktræningen. Datoer og tidspunkter fremgår herunder.

Datoer, tidspunkter og tema til de enkelte træninger:

Datoerne for tekniktræningen og ”fri træning” i foråret 2023 er som følger:

Fredag 21. april: Tekniktræning 16.15-17.30, fokus på driblinger og finter ’Fri træning’ 17.30-18.30
Fredag 12. maj: Tekniktræning 16.15-17.30, fokus på vendinger ’Fri træning’ 17.30-18.30
Fredag 26. maj: Tekniktræning 16.15-17.30, fokus på afslutninger ’Fri træning’ 17.30-18.30
Fredag 9. juni: Tekniktræning 16.15-17.30, fokus på 1. berøringer ’Fri træning’ 17.30-18.30
Fredag 16. juni: Tekniktræning 16.15-17.30 , fokus på 1:1 situationer ’Fri træning’ 17.30-18.30

Hvor:
Tekniktræningen vil i udgangspunktet altid foregå på kunstgræsbanen i Stensballe. Hvis det skulle blive rykket, så vil alle få besked.

Tilmelding:
Ligesom i efteråret, så vil tilmelding foregå hos trinlederen på sin egen årgang. Trinlederen bedes lægge alle tekniktræner ud på Holdsport (eller hvad man ellers bruger til tilmelding), hvorefter klubben gerne vil have besked på antal deltagere senest onsdag aften inden hver træning, så trænerne har noget at planlægge ud fra.

Tilmeldingsfrist for spillerne:
Alle der vil deltage SKAL tilmelde sig til sin egen trinleder senest onsdag før hver enkelt træning, så vi ved hvor mange der kommer. Dette gøres i Holdsport eller Kampklar alt efter hvad der benyttes på den respektive årgang.
Det er helt afgørende at det bliver gjort, så trænerne ved hvor mange der kommer og kan planlægge efter det.

DET KRÆVER INGEN TILMELDING AF DELTAGE TIL ”FRI TRÆNING” FRA 17.30-18.30. ALLE ALDERSGRUPPER ER VELKOMNE DER.

Hvis I har spørgsmål til tekniktræningen, så er i velkommen til at skrive til christiangroenvaldsik@gmail.com eller Arne Wind på aa@horsens.dk