FORENINGSARBEJDE

Hvad er det?

Stensballe IK arrangerer i løbet af året forskellige succesfulde sociale og sportslige ture, både i og udenfor Danmark. Det kan ikke undgås, at der vil være omkostninger for spillerne, ved at deltage i disse ture.

Vi i Stensballe IK ønsker, at så mange spillere som muligt, kan deltage i disse ture og tilbyder derfor også muligheden for at arbejde til forskellige arrangementer, så man kan spare penge sammen til turene.

Der vil være forskellige arrangementer du kan arbejde til. Det kan blandt andet være; servering, afrydning, opstilling og nedtagning.

Når du er ude og arbejde vil du arbejde for foreningen Stensballe IK og vi forventer selvfølgelig en ordentlig opførsel og at du kommer til tiden, da vi sender dig afsted, som repræsentant for klubben.

Hvem?

Både spillere, forældre, venner, søskende osv. har mulighed for at arbejde og tjene penge, du skal dog minimum være 14 år.

Hvor meget?

Dit arbejde vil blive aflønnet på følgende måde, alt afhængig af alder:

+18 år giver 100 kroner/time

15-18 år giver 67 kroner/time

14-15 år giver 50 kroner/time

For at få udbetalt pengene for dit arbejde, skal du komme ned på kontoret og underskrive et bilag, først herefter kan pengene overføres til din konto. Dette kan først ske minimum en måned efter du har arbejdet til arrangementet.
Kontakt venligst Mimi, inden du møder op på kontoret, for at underskrive.

For at forenkle vores arbejde på kontoret, ved udbetaling, må du meget gerne selv notere, hvilken dag du har arbejdet, til hvilket arrangement og i hvilket tidsrum.

Hvordan?

For at du kan hjælpe til arrangementerne, skal vi bruge følgende oplysninger på dig; Fulde navn, adresse, fødselsdato, mail og mobil. Så vil vi give dig besked, når vi har nogen arrangementer, hvor vi har brug for hjælpere.

Hvis du vil arbejde for foreningen Stensballe IK, SKAL du være aktivt medlem i klubben og betale kontingent. Skulle det være tilfældet, at du ikke er aktivt medlem er der mulighed for at melde sig ind som passivt medlem, hvilket koster kr. 100 om året. Dette betyder også, at du er dækket af foreningens forsikring, når du er ude og arbejde for os. Derfor skal alle være enten aktive eller passive medlemmer i klubben. Opkrævningen vil ske den 1. januar hvert år, eller første gang du arbejder for os i det pågældende år. Det er muligt at indbetale de 100 kr., eller trække det fra beløbet som er indtjent ved arrangementerne.