KLUBTØJSALG

Kære medlem,

Så er der godt nyt, det er igen muligt at hente, prøve og bestille klubtøj.

Nu hvor vi så småt har fået gang i forårssæsonen igen, er der måske nogen, som gerne vil have chance for at bestille noget klubtøj til opstarten og inden vi går på sommerferie.

Det er lykkedes, at finde et par eftermiddage, hvor det bliver muligt at komme forbi, for at bestille og prøve klubtøj. Det samme gør sig gældende med afhentning.

Det er faktisk allerede muligt at komme forbi i den kommende uge.

Da vi ikke kan være inde i hallen, foregår det udenfor, under halvtaget mellem cafeteriet og klublokalet og tidsrummet er som altid 17:00 – 19:00, medmindre andet er angivet.

Følgende dage er afsat til klubtøj:

Uge 21:
Tirsdag den 19. maj kl. 17:00-19:00
Onsdag den 20. maj kl. 17:00-19:00

Uge 23:
Onsdag den 3. juni kl. 17:00-19:00
Der skulle gerne komme en dag mere i denne uge, hold øje med hjemmesiden for nærmere info herom, som kommer på et senere tidspunkt.

Uge 25:
Tirsdag den 16. juni kl. 17:00-19:00
Onsdag den 17. juni kl. 17:00-19:00

OBS! Det forventes, at der betales ved bestilling. Der kan både betales via MobilePay og med dankort.

Som det ser ud lige nu vil onsdag den 17. juni være den sidste officielle dag med åbent for at kunne prøve og hente klubtøj, inden sommerferien. Vi anbefaler derfor også, hvis du vil være sikker på at have tøjet til sommerferien starter, så skal det bestilles senest 3. juni.

Tøjet kan stadig bestilles herefter, men leveringstiden kan være længere, end hvis man bestiller i ovenstående tidsperiode.

Ønsker du at bestille noget tøj, men har ikke mulighed for at møde op, så udfyld venligst vedhæftet bestillingsformular og send den retur til mig.

  • Selvom vi er udenfor, er der stadig nogen forholdregler vi skal tage os, for fortsat at passe på os selv og hinanden, læs derfor dette inden du kommer.
  • Undgå at tage hele familien med ned for at prøve tøj. Nogen har formegentlig brug for, at en forældre kommer med, det er helt okay, men ikke flere end højest nødvendigt.
  • Hold god afstand til hinanden og personalet.
  • Hvis du føler dig syg, så send en bestilling på mail i stedet for at møde op

På forhånd mange tak.

Husk også stadig at du kan få 25% hos Sportmaster, læs nærmere her: https://stensballeikfodbold.dk/index.php/2020/05/12/4070/

Vi håber at se dig.

Vedhæftet finder du vores klubkatalog: https://stensballeikfodbold.dk/wp-content/uploads/2019/11/Klubkatalog-2020.pdf

OBS! Ved bestilling af HML authentic bench jacket i voksen størrelser, kan der være ekstra lang leveringstid.

NYESTE TILFØJELSER

Ved spørgsmål, kontakt da venligst:
Julie Bager, 21 74 71 83, jnbager@gmail.com

X