I Stensballe IK Fodbold har vi en stor, velfungerende børne- og ungdomsafdeling med en masse fantastiske trænere og ledere. Som vi tidligere har meldt ud, så vil vi dog gerne investere endnu mere i fodbolden på børne- og ungdomsniveau for at sikre en høj kvalitet i alt det, der foregår.

Af den grund er vi utroligt glade for, at det er lykkedes os at lave en aftale med Andreas Koefoed Petersen, der pr. 1. November starter som ny børneudviklingstræner i klubben. Derudover vil rollen blive kombineret med en række andre opgaver i klubben, herunder at hjælpe med at arrangere vores årlige Talentstævne og at stå for et nyt tekniktræningsforløb for klubbens medlemmer. Sammenlagt får Andreas en rolle med arbejdsopgaver, så det passer med en deltidsuge i SIK. Det samme har han også i AC Horsens.

Rollen som børneudviklingstræner handler grundlæggende om at sørge for at sikre kvaliteten af det sportslige tilbud i klubben på alle vores børne- og ungdomshold.
Det gøres primært ved at være ”trænernes træner”, hvor Andreas kommer til at tilbyde trænerne sparring og at stå for inspirationstræninger.
Arbejdsopgaverne vil dog generelt være varierede og fleksible, og derfor kan der føjes flere ting til rollen henad vejen.

Kort om Andreas:

Jeg hedder Andreas Koefoed Petersen, er 26 år gammel, bosat i Horsens og uddannet lærer.Jeg er til daglig træner inde i AC Horsens, hvor jeg agerer assistent for U17 Ligaen. Jeg har før AC Horsens været i AGF som Assistent på u15 Ligaen og i Jelling FS som u16 Cheftræner. Jeg har B-trænerlicens gennem DBU og Talent-ID 1

Hvad glæder du dig til ved rollen som børneudviklingstræner i Stensballe IK?

Jeg glæder mig personlig meget til at være med til at udvikle og sætte nogle sjove og lærerige, men også udfordrende rammer op for børneudviklingen i Stensballe, så spillerne altid kommer hjem med et smil på læben fra deres træning, men hvor de på samme tid har udviklet sig.

Men udover at sætte gode rammer op for børnespillerne, vil jeg også meget gerne give inspiration til klubbens mange frivillige trænere og ungdomstrænere, der er gode til at hjælpe til omkring de mindste årgange i Stensballe, da disse ungdomstrænere kan blive fremtidens cheftrænere i Stensballe på sigt, så det er vigtigt, at de også bliver set og får god sparring og mod til trænergerningen

 

Med ansættelsen af Andreas ønsker vi at sætte fuldt tempo på børne- og ungdomsfodbolden i Stensballe IK. Det betyder bl.a., at vi skal være DBU Børneklub, hvilket vil sige, at vi forpligter os til at arbejde målrettet med udviklingen af vores børnefodboldmiljø i samarbejde med DBU.

Vi ser frem til et meget spændende og forhåbentligt langvarigt samarbejde med Andreas. Vi er i hvert fald helt sikre på at det kommer til at hele klubben et kæmpe løft, at vi får Andreas med på holdet som børneudviklingstræner.

Med den nye rolle som børneudviklingsansvarlig arbejder vi således målrettet efter at opfylde målsætningen i vores egen ”blå tråd”:
”Stensballe IK vil være den mest attraktive fodboldklub i Horsens og omegn. Vi er en aktiv sportsklub for alle, uanset evner og ambitioner.”.