Serie 3, SIK-Hatting-Torsted 3-1

Lørdag d. 2. november spillede vi vores sidste turneringskamp for efteråret, som desuden var en oprykningskamp, da vi med minimum 1 point ville sikre os en oprykning til serie 2. Inden vores egen kamp spillede rækkens nr. 2 (Østbirk IF) imod rækkens nr. 3 (Odder IGF), og her vandt Odder, hvilket resulterede i, at vi faktisk var rykket op inden kampstart. Vi gjorde heldigvis selv tingene færdig og vandt 3-1 over HT.
Vi kom relativt hurtigt foran, da vi blev tildelt en straffespark efter 10 minutters spil, og det eksekverede Emil Møller sikkert til 1-0. Vi var meget spilstyrende, men vi manglede desværre i flere tilfælde lidt koncentration i den sidste levering, for at have lukket kampen helt i 1. halvleg.
I pausen lavede vi tre indskiftninger, en af dem var Sebastian Wind, og han skulle ikke bruge langt tid på banen før han kunne sætte Joakim op til scoring til 2-0. Kort efter fik HT desværre reduceret til 2-1 på et frispark udenfor feltet, og de satte dermed en stopper for vores stime af cleansheets, men vi kan da bryste os med at have holdt buret rent i 590 minutter plus det løse – det er virkelig stærkt! Kort før tid kunne Frederik Jensen så slå sejren fast efter godt forarbejde af Emil Møller
Det var en fuld fortjent sejr, selvom det absolut ikke var vores bedst spillede kamp. Men vi gjorde tingene færdige, og kunne derefter fejre en oprykning til serie 2.
Det var super stærkt, at der var så mange der trodsede vejret, og kom med en flot opbakning til holdet, samt at kunne være med til at fejre oprykningen til serie 2! – Tusind tak alle sammen – vi ses i 2020 til serie 2 bold på Fort Balle Arena!