Vi er i fodboldafdelingen utroligt glade for endelig at kunne præsentere vores nye hjemmeside!

Nu hvor vi har fået renoveret hjemmesiden, skal vi for alvor have den til at være aktiv igen, og til det skal vi bruge jeres hjælp. Vi vil RIGTIGT gerne have at i sender nyheder til os om hvert enkelt trin. Dette kan dreje sig om alt fra sociale arrangementer, stævnedeltagelse, sejre og meget andet. Vi vil gerne have at i minimum skriver 6-8 linjer herom, og at i sender nogle billeder med (gerne i så høj kvalitet som muligt), som vi kan lægge på vores hjemmeside og på facebook, så alle kan følge med i hvad der foregår på de forskellige trin.

Desuden bedes i hver især at gå ind under fanen for jeres eget hold og tjekke igennem at alt info passer. Her skal i være opmærksom på at alt infoen er fra sidste sæson, og det venter vi med vilje lidt endnu med at ændre i, da der fortsat kan ske ændringer i holdsammensætning, trænere og træningstider, så det bliver først opdateret i løbet af sommerferien.

Lidt nede på siden for de enkelte hold, er der en kolonne til højre, hvor overskriften er ”praktisk”. Her må i meget gerne bruge 5 min på at lave et skriv på 5-15 linjer om hvad der kendetegner jeres trin. Det kunne være hvordan i træner og hvad i fokuserer på til træning, hvor mange sociale arrangementer i forsøger at holde, hvad i forventer af forældrene og andet i lige synes skal med. Bare et kort skriv, så folk udefra vil kunne læse lidt om netop jeres trin. Hvis i har et godt billede af trinnet, så må i også gerne sende det, så jeg kan lægge det op som baggrundsbillede i stedet for skabelon-billedet, som er i toppen af hvert enkelt hold. Billedet skal være aflangt og helst i så god kvalitet som muligt. Sørg for at sende et billede af hele trinnet og ikke bare et enkelt hold.

Jeg håber at i alle sammen vil hjælpe og bidrage med info til hjemmesiden, så den hele tiden er relevant og ajourført med den rigtige info.

Det betyder også at hvis i ser noget på hjemmesiden, som ikke er rigtigt, så sig endelig til (udover oplysningerne til den kommende sæson, som vi venter lidt med at opdatere).

Mvh Fodboldafdelingen i Stensballe IK

X