Vi har i samarbejdet med AC Horsens fået tildelt hjemmekampen mod FC Midtjylland den 11. august som vores egen klubdag. Kampen begynder kl. 16.00.
 
Det betyder, at alle ungdomsspillere, trænere og ledere i klubben må komme gratis ind til kampen. og at vi som klub får reserveret et afmærket område på Nordtribunen. Det vil også sige, at hvis forældrene skal med, så skal de købe billet til Nordtribunen, og så kan de sidde sammen med alle andre i det reserverede område. 
 
Alle ungdomsspillere bedes derfor at give deres respektive trinleder besked om at i ønsker billet til kampen. Trænere og trinledere skal skrive til Christian Grønvald på mail. Seneste mulighed for at bestille billetter er onsdag den 7. august.
 
Klubben håber at alle trænere, trinledere og spillere vil opfordre hinanden til at deltage og bakke op om klubdagen, så vi kan få samlet så mange SIK’ere som muligt og lave en klubdag ud af det.
 
Billetterne kommer til at skulle hentes ved CASA inden kampen, men hvordan det helt præcist kommer til at foregå, vil det komme mere information om senere.
Stensballe IK Fodbold