Lørdag spillede vi træningskamp imod Søvind, som er et af de hold, vi også skal møde i turnering. De blå vandt 4-2!

Vi startede stærkt, og vi kom foran allerede efter 2 min., da Tobias Gravesen tørrede to Søvind-spillere ude ved sidelinjen, og efterfølgende gav Casper Theis en friløber, som han sikkert satte ind til 1-0. Efter et kvarters spil fik vi vores første hjørnespark. Her scorede Frederik Jensen til 2-0, på en af vores indøvede kombinationer, efter stærk serve fra Ruben. Efter 20-25 min. var det ligesom tempoet dalede en smule, og Søvind kom lidt ind i kampen efter vi havde siddet tungt på de første 20 min., og havde haft et par gode chancer udover scoringerne. Søvind fik reduceret til både 2-1 og 2-2 indenfor 7 min., hvor deres første scoring desværre kom efter en personfejl fra vores side. Men 5 min. før pausen kunne Oliver med en dyb stikning, sende Ruben ud i en løbeduel imod Søvind mål/målmand, og Ruben afsluttede frækt med ydersiden over modsatte krog til 3-2.

Lige i begyndelsen af 2. halvleg fik Henrik Kvist stærkt afværget en stor chance til Søvind. Vi fik skabt flere gode muligheder i 2. halvleg, men det blev kun til en enkelt scoring, som kom et kvarter før tid, da Casper Theis tog sig af et frispark ca. 25 meter ude, og han sendte en projektil lige imod mål, og Søvinds keeper fik også hænderne på bolden, men den røg videre i mål til 4-2, som også blev slutresultatet.

Det var en fin træningskamp, hvor alle 14 spillere fik godt med meter i benene, desuden vi fik skabt en masse chancer og lavede 4 mål.

Nu har vi et enkelt træningspas på tirsdag inden vores første turneringskamp, som er hjemme på Fort Balle Arena imod Odder IGF tirsdag d. 13. august kl. 19.00.