Kampen mod Odder i går aftes blev spillet på et noget højere niveau end serie 5 normalt gør. Odder kom med et stærkt og velspillende hold. Drengene arbejde dog sejren i hus!

Allerede efter 3. min. lykkedes det at få en fremragende start ved et godt gennemspillet angreb i højre side. Bolden endte ved Andreas Bertelsen. Han får lagt en hård og høj bold ind, der voldte Odders målmand problemer, som betød at han tabte bolden. Marcus Covarrubias fik ved hjælp af Odder spillerne skovlet/prikket bolden ind i mål.

De første tyve minutter synes jeg, at vi var fint med i fordelingen af spil med bolden. Uden gav vi den gas i duellerne og Andreas Bertelsen var et godt eksempel på en god hårdhed i spillet. I øvrigt til stor glæde for bænken!

I midten af første halvleg kom Odder mere med og fik overtag rent spillemæssigt. Vi blev i perioder presset helt i bund. Men både ved hjælp af gode redninger fra Marc i målet samt hårdt arbejde på hele banen, så holdt vi stand halvlegen uden.

Dommeren var lige forbi i pausen og gøre opmærksom på, at næste hårde frispark ville give en advarsel, da vi havde ligget på grænsen i 1. halvleg.

Otte minutter inde i 2. halvleg fik Odder noget ud af deres forsatte tryk på vores mål. De fik udlignet til 1-1. Men spillerne forsatte med deres ihærdige arbejdsindsats. Men som varslet, så kom der en advarsel. At det så blev Emil Henriksen, der begik sit første frispark, som skulle have kortet, var tyndt.

Vi fik igennem et par omstillinger kæmpet os til et frispark i venstre side lige uden for feltet. Det tog Nikolai Møller Josefsen sig godt af. Via en Odder spiller røg bolden ind over hovedet på keeperen. 2-1 med små 12 minutter igen. For at gøre det lettere for spillerne, så lykkedes det træneren, at lave en fejl i forbindelse med ind/udskiftningerne og det gule kort til Emil Henriksen, så vi endte med 12 mand på banen. Det kostede Mikkel Ryan Ellam en pustepause på bænken og igen var vi i undertal, da jeg fik et korrekt gult kort for rodet, som så skulle gives til en spillere. Er i øvrigt noteret hos bødemesteren for dumt gult kort.

Resten af kampen blev mere åben, då Odder pressede på for udligning. Der kom mere plads at løbe på, det straffede vi via omstillinger. Med 4 fire minutter igen, så holder Lasse Nymann godt ved bolden, vender den ud til Nikolai Møller Josefsen i højre side, der flot spiller Marcus Covarrubias, som triller bolden ind til 3-1!

Nicolai Dige Petersen og Marcus O’Conner lukker kampen helt i sidste minut. Dige spiller Marcus fri og ved hjælp fra Odders målmand, så scorer vi til 4-1. Malthe Rud fik i dag debut. Velkommen til Malthe.
Holdet: Marc Bank Kristiansen, Andreas Bertelsen, Jeppe Buch, Mads Blichfeldt, Jonas Arnfeldt, Nikolai Møller Josefsen, Malthe Rud, Mikkel Ryan Ellam, Emil Henriksen, Lasse Nymann, Marcus Covarrubias, Marcus O’Conner, Nicolai Dige Petersen, Kristoffer Dilbjerg.

Kampens spiller: Lasse Nymann

Stor ros til gutterne for arbejdsindsatsen. En fornøjelse!

Vi træner tirsdag kl. 19.30 og spiller torsdag ude mod Solbjerg IF kl. 18:00.

X