26 forventningsfulde og spændte drenge fra SIK U9 deltog i weekenden til Føtex Pokal cup i FC Horsens. Der var lagt op til en hyggelig dag med masser af god fodbold. Og samtidig var der stor forældreopbakning, som altid. Vi deltog med 1 hold i A-rækken og 3 hold i C-rækken, og det blev en lang og succesfuld dag på alle måder. Der blev hygget, snakket, spist hjemmebagt kage osv. på tværs af holdene mellem kampene, og når det sociale er på plads, kommer resultaterne også. Blandt de 4 deltagende hold blev der kun tabt 4 kampe i alt, 1 kamp pr hold, og det udmøntede sig i en flot 1. plads til holdet i A-rækken og en flot 3. plads til SIK 3 i C-rækken. Alle havde en skøn dag og alle kom hjem med en pokal i forskellig størrelse. En stor tak til alle drengene og ikke mindst til forældrene, som sædvanligt leverede en fantastisk opbakning og gjorde det til en dejlig dag i fodboldens tegn.

Mvh Stensballe IK U9 drenge

X