Serie 3, Søvind-SIK 1-0

I lørdags var vi en tur i Søvind, hvor det desværre blev lige så svær en kamp, som vi havde forudset. Vi måtte forlade banen uden point med et 1-0 nederlag, og desuden med to mand der blev kørt på skadestuen, så var en hård eftermiddag i Søvind. Dette var en kamp, hvor vi vidste, at Søvinds koncept var at stå 11 mand på egen banehalvdel, og være meget konsekvente med ikke at tage nogen chancer, så hellere jerne bolden en tur til Hundslund eller Haldrup. Man kan synes hvad man vil om det, men jeg må bare erkende, at Søvind har et stærkt koncept, som alle 14 mand er 100% indstillet på, og så kender de deres besøgstid, når muligheden opstår. Kampen igennem havde vi selvfølgelig et væsentlig boldovertag, og skabte også nok af chancer til, at vi burde have scoret. Men det var desværre en af de dage, hvor bold ikke ville gå i kassen. Indstillingsmæssigt var det klart et løft fra vores kamp imod HFS, og jeg ærgrer mig også over, at vi ikke fik nogen point med hjem fra denne kamp. Tak til jer der kom støttede drengene!

Serie 3, SIK-Østbirk 3-0

Tirsdag aften mødte vi Østbirk hjemme på Fort Balle Arena, og det var et super koncentreret mandskab, der virkelig trådte i karakter, og fandt mere af det hurtige og direkte spil frem, som jeg syntes kendetegnede os i det meste af foråret. Dette var også med til, at vi skabte en del chancer, og at vi fuldfortjent vandt 3-0. Der var ikke spillet meget mere end 10 minutter, før vi kom til vores første store chance, da Emil Møller slog et perfekt indlæg til et hovedstød tæt inde under målet af Ruben, men Østbirks keeper hindrede en scoring med en refleks-redning. Kort efter fik Østbirk en kæmpe mulighed for at bringe sig foran, da de pludselig havde en mand spillet fri, men Henrik Kvist parrerede hans afslutning, og returbolden som landede ved en anden Østbirks spiller, tog Frederik Dilbjerg sig af med en glidende tackling. Efter 18 min. spil tilkæmpede Casper Theis sig et straffespark, som han selv sikret eksekverede til føringen 1-0. Kort før pausen udbyggede vi føringen, da vi efter et godt opspil i højreside, kunne Carl trække ind i banen på kanten af feltet, hvor han så lagde den af til Joakim, som med et kort aftræk klaskede bolden op i krydset til 2-0. I pausen lavede vi en enkelt indskiftning, da Thomas Glud efter en længere skadeperiode, var at finde indenfor kridtstregerne igen på Fort Balle Arena. Han gjorde et flot comeback, hvor han af flere omgange oversprintede sin direkte modstander, og kom til baglinjen til indlæg. Da 2. halvleg var ca. 20 min. gammel, fik Joakim pludselig en friløber efter lidt tilfældigt spil lige over midten, og det rundede han flot af med at prikke bolden roligt i målet udenom keeperen til 3-0.

Det var en fuldfortjent sejr, hvor vi havde muligheder til at score et par stykker mere. Det var dejligt igen at se flere momenter af det hurtige spil langs jorden, samt en masse løb for hinanden, hvilket også var stærkt medvirkende til de mange chancer vi skabte. Det var en stærk indsats af hele holdet, jeg vil dog lige fremhæve to spillere, nemlig Søren Skovgaard og Carl Herting, som jeg syntes, gjorde det ekstra stærkt. De var begge meget involveret selvfølgelig i vores offensivspil, men begge spillede også en meget disciplineret kamp, hvor ingen af dem heller var for fine til at hive arbejdshandskerne frem, når der var behov for dette.

Tak til jer der kom støttede drengene! Og tak til Blå Vogn!