Fodboldafdelingen i Stensballe har indgået en aftale med Stensballeskolen og SFO’en om at tilbyde træning for alle piger og drenge i 0. og 1. klasse hver fredag i september og oktober.

Det startede op i dag, og der mødte 30 piger og drenge op, som efter lidt opvarmning, blev delt op i forskellige hold, og var rundt i 4 forskellige stationer. Her stod den på forhindringsbane, driblinger på tid, skudtræning og afleveringsøvelser, på et niveau hvor alle kunne være med, og det virkede til at alle synes det var rigtigt sjovt. Det var i hvert fald nogle glade børn der blev sendt hjem på weekend.

På fredag den 13. september vil træningen KUN være for piger, så vi håber på at se så mange piger som muligt. Gangen efter den 20. september er en specialdag i SFO’en, hvor alle børn går i SFO’en kl. 12.45, så træningen starter allerede kl. 13.00 den dag. Vi arbejder på at få nogle sjove redskaber til dagen i form af fartmåler, oppustelig fodboldbane og en en-mod-en ban, så der håber vi ligeledes at der kommer en masse børn, og det vil være for både piger og drenge.

 

 

X