Vejret var små fugtigt men solrigt, da drengene mødte op på Løsning stadion. Humøret var i top og drengene var klar til kamp. Første kamp blev en uafgjort affære, som endte 1-1. En velspillet kamp fra begge sider.

Anden kamp var lige så tæt men det endte desværre med at modstanderne scorede i sidste minut og drengene måtte inkassere et nederlag på 1-0. Heldigvis var humøret stadig højt og troen på at det nok skulle blive bedre i næste kamp, blev forstærket af pølser og popcorn og lidt tombola hygge.

Med både tørst og sult slukket, var drengene klar til 3. kamp. Det blev en super kamp fra Stensballe, der blev lagt et højt pres og det gav pote med et ret hurtigt mål. Derefter sad Stensballe tungt på resten af kampen og vandt sikkert.

Det blev et gensyn med dette hold igen i kampen om 3.- 4. pladsen og igen var der klasseforskel og Stensballe vandt anden kamp stort.

Hyggelig dag på trods af perioder med heftig regn og den endte med pokaler og et efter sigende koldt bad.