Stensballe IK Fodbold bød i fredags op til den første tekniktræning, som er et tilbud alle piger og drenge har fået fra U10-U13 på 4 træninger i september og oktober. Planen er dog at det skal vende tilbage til foråret.

Det er gået stærkt fra tanke til handling med at få projektet i gang, så vi var meget spændt på at se hvordan det ville gå til første træningsgang, og hvor mange der ville komme. Det gik heldigvis rigtigt godt og flere end 70 drenge og piger mødte op til træningen. Derudover var vi 7 trænere fra SIK udover Lui Strandgaard, der står i spidsen for projektet.

Den første træning stod udelukkende på at øve 1. berøringer, og alle børn var rundt i forskellige stationer, hvor fokus kun omhandlede netop det.

Fokuspunkter til de resterende træninger vil være som følger:
Fredag d. 27/9: Driblinger og finter
Fredag d. 4/10: Vendinger
Fredag d. 11/10: Opsamling med kombinerende øvelser fra de første 3 gange, hvor øvelserne har mere fokus på det relationelle (gruppespil med inddeling på niveauer)

Vi håber at se ligeså mange engagerede drenge og piger de næste gange! Det er bare vigtigt at man får meldt tilbage til sin trinleder om hvorvidt man deltager til de forskellige træninger, så vi har en ide om hvor mange der kommer, og så vi kan forberede træningen så godt som muligt.

Fotograf: Louise Rath Eskholm
Se alle billeder på Facebook.

X