Serie 3, Odder IGF-SIK 0-1
Onsdag aften var vi en tur i Odder, hvor vi mødte et af topholdene. Efter en tæt kamp dog med overvægt af chancer til os, kunne vi fortjent tage hjem til balle med en sejr på 0-1. Det var en kamp med to hold, der forsvarede sig godt, og derfor kom de fleste chancer via hurtige omstillinger. Den første store chance kom efter 10 minutters spil. Da Joakim kom til baglinjen i højreside, og fandt Thomas Glud i det bagerste rum i feltet helt fri, men Glud fik desværre ikke ramt ordentlig på bolden, og det blev en forkølet afslutning, der hoppede forbi målet. Derefter havde vi to gode muligheder via hjørnespark, først var det Tobias Gravesen, der var alene i bagerste område med hans direkte modstander, og denne hovedstødsduel vandt han, men dog uden afslutningen blev rigtig farlig. Til gengæld fik Wilhelm en hovedstødsafslutning tæt under mål, men her drønede bolden over mål. Herefter havde Odder et par chancer, hvor først Henrik Kvist måtte diske op med en hurtig fodparade, da en Odderspiller lidt tilfældigt kom til en skudmulighed tæt mål. Kort efter ramt Odder overliggeren, og bolden i gik spil, dog uden efterfølgende at blive farlig. 10 minutter før pausen havde først Søren Skovgaard en kvalificeret afslutning fra kant af feltet, og minuttet efter kunne vi sætte gang i en kontra, hvor Thomas Glud blev sendt i dybden, og han slog et perfekt indlæg til en fri Joakim, men desværre sprang første berøringen fra ham, og keeperen kunne nå ud til den.

Fra 2. halvlegs start kom Carl på banen efter at have været væk i 14 dage på studietur, men det var ikke til at se på hans spil, og der gik hellere ikke andet end 5 min. før han var involveret i en kæmpe chance, da Thomas Glud sendte et indlæg tæt på mål ind i hovedet på Carl, men Odder keeperen nappede den. Da der var en god halv time tilbage af kampen, blev Odder ramt af 2 gule kort indenfor et par minutter. I den forbindelse skiftede vi formation, for at ligge et større tryk oppe foran. Forløsningen kom i det 74. minut, da Casper Theis slog et hjørnespark om i bagerste område, hvor Thomas Glud kunne hoppe op og hjælpe med at presse bolden retur i det lille felt. Her dukkede Tobias Gravesen så op, og sendte bolden i kassen via et saksespark til 0-1. Det sidste kvarter kæmpede alle mand en vis legemes del ud af bukserne, og vi holdte Odder fra de helt store chancer. Jeg syntes set over hele kampen, var det et fuldt fortjent resultat. Det var en tæt kamp, men jeg mener, vi bestemt producerede flest nærgående chancer, og burde nok også have puttet en enkelt mere i kassen. Desuden var jeg glad for, at vi for anden kamp i træk stod stærkt defensivt imod en god modstander, og vi igen fik skabt godt med chancer.

Tak til jer der havde taget turen til Odder, det var en flot opbakning til drengene!