Serie 3, HFS-SIK 0-1

Søndag middag mødte vi HFS i et lokalbrag på Langmarksvej, og her kunne de blå fortjent tage hjem tilbage til balle med en sejr på 0-1.

Vi startede kampen absolut bedst, hvor vi sad tæt i duellerne og vandt alle løse bolde. HFS fik et hjørnespark i det 6. Minut, som vi afværgede fint. Bolden endte ved Joakim, som kunne sætte i drev med bolden fra vores egnet feltet. Han brugte Ruben som station lige før midten, og kunne så blive sendt i dybden i venstreside. Da Joakim nåede ned omkring feltet, kunne han sætte Ruben op til en afslutning, som sikkert blev placeret ind i kassen til 0-1 – virkelig et flot mål på stærk omstilling! Vi sad fortsæt tungt på spillet, og kom også til et par skudforsøg, dog uden det blev rigtig farligt. Ca. 10 min. før pausen fik Dilbjerg et gult, og vi træk os automatisk lidt længere tilbage på banen, og overlod lidt initiativet til HFS. Det lykkedes os at lukke godt ned for HFS, og samtidig at lave et par hurtige omstillinger i denne periode. Vi blev fuldtallig igen lige før pausen.

I 2. halvleg blev kampen lidt mere lige, men vi kom dog frem til de største muligheder, og burde vel nok også have scorede en enkelt kasse mere. Vi havde bl.a. to situationer, der lignede hinanden meget, hvor vi kom til afslutningsmuligheder inde i feltet, men begge gange blev bolden reddet omkring stregen. Vores største chance i 2. halvleg kom da der manglede et kvarter. Her havde vi erobret bolden på vores egen banehalvdel, og kunne sende Theis afsted i en omstilling, hvor han til sidst spillede Carl fri foran kassen, men desværre mistimede Carl sin afslutning, og den sprang forbi mål. Det skal dog med, at HFS var tæt på at udligne, da de havde en afslutning uden for feltet, der blev voldsomt rettet af på en anden spiller, så den skiftede retning til modsatte side af målet. Heldigvis var Henrik Kvist vågen, og han kom stærkt ned ved stoplen, og fik skubbede bolden med det yderste af fingerspidserne til et hjørnespark, og resultatet på 0-1 holdte hjem.

Jeg syntes set over hele kampen, var det et fuldt fortjent resultat. Vi var meget dominerende i 1. halvleg, det udlignede sig mere i 2. halvleg, men vi kom stadig frem til de fleste og største chancer, og vi burde nok også have puttet en enkelt mere i kassen. Igen var det en stærk defensiv præstation af alle mand, og godt krydret med nogle hurtige omstillinger.

Tak til alle jer der tog turen ind på Langmarksvej, og bakkede op om drengene i dette lokalbrag!