I fredags sluttede vi tekniktrænings-forløbet af for denne gang, med en kombination af fokusområderne fra de tre forgående gange. 1. berøringer, finter + driblinger og vendinger. Desværre stod det ned i stænger stort set fra start til slut, hvilket ikke er de bedste betingelser for en tekniktræning, men det gjorde det bare endnu mere imponerende at der var mødt over 60 piger og drenge op til træningen. Samtidig var 8 voksentrænere fra SIK og 7 U14 piger mødt op til at hjælpe med tekniktræningen, hvilket også er en utrolig flot opbakning fra trænernes side og en nødvendighed, hvis der skal være en ordentlig kvalitet i træningen.

Efter træningen troppede lige så mange forældre og søskende op til pizza og social hygge i cafeteriet, så vi i alt var mere end 120 personer. Det betød også at de bestilte pizzaer – mod forventning – blev spist hurtigt op. Efter maden var der en quiz for alle drengene og pigerne, som selv fandt ud af at blande holdene i forskellige årgange, med både piger og drenge på alle hold. Det har generelt været en af de fedeste ting af se til træningen, hvordan alle piger og drenge bliver bedre og bedre til at fordele sig ud i blandende grupper til træningen, så man ikke bare træner med de samme som altid, og så man lærer nogle nye at kende på tværs af køn og årgange!

Alt i alt har tekniktrænigen været et rigtigt vellykket forløb, hvor vi nu vil evaluere på hvordan formatet skal være når vi starter op igen til foråret. Send endelig en mail, hvis i har nogle ideer/kommentarer til tekniktræningen.

God efterårsferie til alle!

X