Serie 3, SIK-Søvind GIF 3-0

I lørdags mødte vi Søvind GIF, og det blev til en sejr på 3-0, i en kamp hvor vi stort set holdte vores modstander fra chancer.

Kampen var ikke andet end 9 minutter gammel, da vi bragte os foran via en lang bold fra Rasmus Vestergaard, som kunne bringe Joakim i en friløber. Her rundede Joakim af med, at af drible målmanden og lagde bolden i kassen til 1-0. Kort efter kom Joakim i en lignende situation, men denne udmøntede sig desværre ikke i en scoring. Kort før pausen blev Rasmus Vestergaard sendt i dybden i højre side, og kunne slå et perfekt indlæg til Ruben, som kunne heade bolden i kassen til 2-0.

I pausen var vi enige om, at vi skulle ud at fortsætte, hvor vi slap, og at vi skulle blive ved med at spille med en tålmodighed, og sørge for at lukke Søvind ned, så de ikke kom til nogle nemme muligheder. Dommeren havde stort set lige fløjtet kampen i gang igen, da indskiftede Frederik Jensen blev sendt afsted i en friløber i højre side. Desværre gik Frederiks afslutning lige forbi fjerneste stolpe. Kort efter kom vi i en omstilling, hvor Ruben med en stikning ned i mellem deres midterforsvar kunne finde Joakim på kanten af feltet. Joakim prikkede bolden på sin første berøring forbi keeperen, og udbyggede føringen til 3-0. Vi skabte stadig godt med chancer kampen ud, men vi sørgede også for, at vi ikke åbnede nogen rum op for Søvind, og dermed endte kampen 3-0 til de blå.

Med vores tidlig scoring, var det en kamp jeg følte vi rimelig hurtig havde under kontrol, og havde vi også været en smule mere effektive, så havde vi også scoret et par kasser mere. For femte kamp i streg forlader vi banen med et cleansheet, og jeg må virkelig sige, at vi står stærkt i organisationen, og løber også de ekstra meter for hinanden. Nu har vi to finaler tilbage, da vi med weekendens sejr bragte os på 1. pladsen i puljen. Så nu skal vi for alt verden beholde begge ben på jorden, og minde hinanden om, hvordan vi kom her til – nemlig ved hårdt arbejde, samt en stribe af disciplineret spillet kampe. Netop dette skal vi tage med os ind til de to kommende finaler.

Tusind tak for den virkelig flotte opbakning til holdet! Jeg håber mange af jer, vil tage turen til Østbirk på lørdag. Og tak til Blå Vogn!