Serie 3, Østbirk IF-SIK 0-4

I går mødte vi rækkens nr. 2, og det blev til en sikker sejr til de blå, og desuden holdte vi endnu en gang stort set vores modstander fra chancer.

De første 20 min. blev der ikke skabt alverden med chancer, og vi skulle lige rigtig på plads specielt i midteraksen. Herefter kom vi til et par store muligheder, som dog ikke udmøntede sig i mål. Der var ca. 5 min. til pausen, da Søren Skovgaard kom igennem på højrekanten, og lagde en hård flad aflevering på tværs i feltet, hvor Joakim i et løb kunne putte bolden i kassen til 0-1.

I pausen skiftede vi Frederik Jensen ind på spids, og der gik ikke meget mere end 8 min. før han var på tavlen. Her var det Christian Højer, der var kommet over venstrekanten, og med en aflevering som Ruben kunne fiske til sig. Ruben kunne efterfølgende sætte Frederik Jensen op, som sikkert kunne sparke bolden i kassen til 0-2. 10 minutter senere var det så Ruben, der kom over venstrekanten, og lagde en tværaflevering ind i feltet. Her fik Østbirk ikke ramt ordentligt til bolden, og den gik videre til Joakim, som sikkert med VENSTRE foden scorede til 0-3. Et par minutter før tid kom Joakim så i et af sine uendelige mange dybe løb igennem i venstre side og sendte en aflevering på tværs i feltet, som Frederik Jensen kom først på, og puttede i kassen til 0-4, som også blev slutresultatet.

Det var en fuld fortjent sejr, hvor vi havde flere store muligheder udover de 4 scoringer. Vi lukkede desuden fuldstændig puljens suveræne topscorer ned, han kom stort set kun frem til en enkelt afslutning fra distancen. For sjette kamp i streg forlader vi banen med et cleansheet, og nu er nu oppe på 540 minutter plus det løse, hvor vi har holdt buret rent – det er simpelthen en præstation udover det sædvanlige af hele holdet! – også taget vores pulje i betragtning.

Nu har vi en finale kamp tilbage på lørdag, hvor vi efter weekendens resultater skal bruge minimum ét point i kampen på lørdag uden at skulle kigge efter resultater i de andre kampe, for at sikre os en oprykning til serie 2.

Jeg er virkelig taknemmelig for, at der var så mange, der havde trodset vejret i går, og kom med en så flot opbakning til holdet – STÆRKT! Jeg håber selvfølgelig, I alle er der på lørdag, hvor det hele skal afgøres.

Målscorer:
1-0 Joakim Søgaard Sørensen, ass. Søren Skovgaard

2-0 Frederik Jensen, ass. Ruben Azizi Engell

3-0 Joakim Søgaard Sørensen

4-0 Frederik Jensen, ass. Joakim Søgaard Sørensen

Stensballe IK Fodbold