Vi har de seneste par år oplevet stor aktivitet i stensballehallen – specielt i cafeteriet om fredagen i indendørsperioden.

Det er i folkemunde gået hen og blevet til ”pommes frites”-fredag, hvor alle holdene der træner indendørs i Stensballehallen, gør meget ud af, at være med til at skabe et fedt foreningsmiljø med masser af spillere, forældre og søskende i hallen/cafeteriet hver eneste fredag. Derudover træner vores U9 drenge i Søvindhallen, men de kommer stadig af og til forbi Stensballehallen efter træning for at få sig en omgang pommes og en fredagsøl til de voksne. De var de første, som for flere år siden virkelig begyndte at bakke op om at skabe et liv i cafeteriet om fredagen, hvorefter de andre årgange fulgte trop, da de kunne se hvor meget socialt det skabte på trinnet og i klubben.

Vicki og Uffe har stået for betjeningen i cafeteriet stort set hver eneste fredag i år og sidste år, og vi er i klubben utroligt glade for at de står klar med et stort smil og god betjening (og ikke mindst gode pommes) uge efter uge.

I december måned vil det være muligt at få æbleskiver med tilbehør den 6. og 13. december. Flere trin har allerede meldt deres ankomst.

Alle – uanset om man er del af SIK eller ej – er velkommen til at komme forbi cafeteriet om fredagen til en omgang aftensmad, købe slik til fredagshyggen eller få sig en fyraftensøl.

Vi er i klubben utroligt glade for, at så mange fortsat bakker op om ”pommes frites”-fredag!

X