SIK var i weekenden 2/2 til Stævne i Hedensted med 3 hold i U11rækken.

SIK U11 – VINDER både A og B rækken til stævne i weekenden

SIK U11 B gjorde nærmest rent bord til stævnet i Hedensted i weekenden med 3 sejre og en uafgjort i puljen strøg de dermed sikkert videre til semi. Semi finalen blev vundet sikkert med 4-0 og så var det finale tid. Her var SIK igen suveræne og finalen blev også vundet sikkert med 3-0.

SIK U11 A holdet skulle lige trækkes i gang til stævnet i Hedensted i weekenden…. Efter lidt sløje puljekampe blev det til en sikker sejr i kvartfinalen over puljevinderen fra den anden pulje.
Semi finalen blev derefter også sikkert vundet med 4-0 og så var det finale tid. Med nerverne uden på tøjet endte finalen 0-0 og kampen gik dermed direkte videre i overtid i meget højt tempo trak SIK 1 det længste strå og vandt 1-0.

Alt i alt en fantastisk dag for U11 i Hedensted i denne weekend.

DRENGE – i er fantastiske ?
Mange tak de gode oplevelser med jer

X