Søndag d. 2/2-20 deltog U9 med 3 hold til Middelfart Sparkasse Cup i Hedensted Centeret.

Drengene fightede og spillede fantastisk fodbold, hvilket resulterede i topplaceringer til vores 3 hold som alle gik i semifinalen i henholdsvis C- og A-Rækken. I C-rækken blev den ene semifinale vundet , mens den anden desværre efter flot fight blev tabt til Hedensted, som havde kæmpe hjemmebane fordel af et veloplagt publikum og hjemmedommer 😉

Finalen stod derfor mellem SIK2 og HIF1. Her blev det 0-0 efter ordinær spillested, hvor SIK havde det meste af spillet og de fleste chancer. Desværre fik Hedensted scoret sejrsmålet kort inde i forlænget spilletid, igen med et stort veloplagt hjemmepublikum i ryggen. Dermed blev det til en flot 2. plads til SIK2.

I A-rækken fik drengene en god start, med 2 sejr i de 2 første kampe i puljen efterfulgt af en enkelt svipser og sidst 2 sejre. Finalen stod hermed mellem SIK og Bredball. Her blev det 0-0 i ordinær- samt forlænget spilletid. Derfor skulle finalen afgøres i en straffesparkskonkurrence, som drengene fra Bredballe desværre heldigt trak sig sejrrigt ud af.

Vi 3 trænere er meget tilfredse og stolte af alle drengene fra SIK, som alle leverede en fantastisk indsats på banen og som sædvanligt hyggede sig sammen udenfor banen.

Stensballe IK Fodbold