Fra den 8. juli 2020 til den 12. juli 2020 får SIK Fodbold besøg af 74 ungdomsfodboldspillere fra USA. Spillerne er piger og drenge i alderen 14 – 16 år (i alt 5 hold) samt 30 medrejsende ledere og forældre.

Vi er værter for spillerne, der kommer fra klubben ST. PAULS BLACKHAWKS, MINNEAPOLIS, MINNESOTA – en klub vi før har haft besøg af og som vi også har besøgt. Det er en super mulighed for de familier der har mulighed for at huse spillere. Meld Jer gerne allerede nu – det er en super oplevelse for både børn og voksne. Spillernes ledere og forældre bor på hoteller i byen.

Vi søger værtsfamilier, der kan tage 2 eller flere spillere, i den tid de opholder sig i Stensballe og spiller træningskampe på SIK’s baner. Desuden vil vi i år lave en miniturnering i samarbejde med andre klubber i Østjylland.

Herunder foreløbigt program for dagene:

Onsdag d. 8. juli:
Ankomst til Stensballe-hallen i 2 busser ca. kl. 18.00
Hele gruppen bydes velkommen (Danske eller Amerikanske flag må gerne medbringes)
Gruppen fordeles til privat indkvartering hos værtsfamilierne
De ønsker aftensmad hos værtsfamilierne, da de kun har fået frokost i løbet af dagen

Torsdag d. 9. juli:
Kl. 08.30 – Mødetid ved Stensballe-hallen
Kl. 09.00-11.00 Træning på idrætsanlægget
Kl. 12.00 – Udflugt
Kl. 18.00 – Hjemkomst til Stensballe-hallen, hvor spillerne afhentes af værtsfamilie
Aftenen er fri med værtsfamilierne

Fredag d. 10. juli:
Kl. 08.30 – Mødetid ved Stensballe-hallen
Kl. 09.00-11.00 – Træning på idrætsanlægget
Kl. 12.00 – Udflugt
Kl. 17.00 – Hjemkomst til Stensballe-hallen, hvor spillerne afhentes af værtsfamilie
Aftenen er fri med værtsfamilierne

Lørdag d. 11. juli:
Formiddag og eftermiddag fri med værtsfamilierne
Kl. 14.00 – 17.30 – Venskabskampe
Kl. 18.00 – Farewell party i Stensballe-hallen

Søndag d. 12. juli:
KL. 07.30 – Mødetid ved Stensballe-hallen
Kl. 08.00 – Afgang

Spillerne rejser videre til GOTHIA CUP i Sverige, hvor de spiller sommerturnering. Sidste år stod de faktisk og manglede et par spillere og der var derfor nogle ungdomsspillere fra SIK, der tog med til stævnet i Sverige

Vil I være med til at give de unge spillere en god oplevelse og lære dem lidt om os danskere i den korte tid de er her, så håber vi I vil være behjælpelig med at have nogle fodboldspillere indkvarteret.

I behøver ikke selv have fodboldspillere i familien, alle familier kan sagtens være værter – det vigtigste er at I og de unge får en fælles god oplevelse.

Er du/I interesseret i at være vært så skriv en mail med kontaktoplysninger og hvor mange spiller du/I kan være vært for til Charlotte Tidemann – charlotte_tiedemann@hotmail.com eller send en SMS til +45 2258 0071 så vender vi tilbage til dig/Jer.

På forhånd tak
Stensballe IK Fodbold

X