Det er utroligt ærgerligt at alt fodbold – ligesom mange andre dele af samfundet – er lukket ned foreløbigt indtil 10. maj, men det er også helt nødvendige tiltag i forhold til at inddæmme spredningen af coronavirussen.

Selvom at der i øjeblikket ikke er muligt at glæde sig over noget rigtigt fodbold til træning og kamp, så er det alligevel er par gode nyheder at fremhæve i en tid uden fodbold.

Horsens Kommune har besluttet at fremrykke en lang række anlægsprojektor for at give den lokale økonomi og beskæftigelse et tiltrængt pust i en svær tid. I alt fremrykkes investeringer for 83,3 millioner kroner, og flere af projekterne kan potentielt startes op med det samme.

En af de projekter, der er blevet fremrykket, er etableringen af en ny parkeringsplads ved den nye multihal ud mod Bygaden. Derudover er der afsat 1,5 mio kroner til at renovere udeområderne på Stensballeskolen. Begge meget positive nyheder for alle os med tilknytning til SIK og Stensballe.

I kan læse mere om dette på Horsens Folkeblads hjemmeside her: https://hsfo.dk/artikel/horsens-kommune-vil-have-gang-i-hjulene-fremrykker-anl%C3%A6gsprojekter-for-83-millioner

Derudover er den sidste uge blevet brugt på at fjerne alt buskads bagved opvisningsbanen. Efter 12-14 trailerlæs fyldt med kompost og flere poser med skrald er det nu igen muligt at færdes frit bagved opvisningsbanen. I takt med at buskadset blev klippet ved roden, dukkede der også flere bolde op, som nu kan bruges i klubben igen. Generelt bør det nu være muligt at finde alle de bolde der ryger over hegnet.

Arbejdet med at trimme udeområderne omkring banerne fortsætter i næste uge.

I artiklen kan i se billeder fra før og efter en masse timer med en hækklipper. 

Vi glæder os til at komme i gang med at spille fodbold igen!
Alle vil få besked ligeså snart der er en ny melding fra DIF og DBU.

X