Efter at der igen var begået hærværk på skuret ved opvisningsbanen besluttede klubben, at nu skulle der gøres noget ved det, så det kom til at se ordentligt ud.

Til det formål fik vi tildelt midler fra Nordea-fonden, så det kunne lade sig gøre at restaurere og forbedre skuret. Med stor hjælp fra klubbens altmuligmand Jens Ole Brandt, har vi brugt de seneste uger på løbende at åbne skuret op og male det. Og det er der kommet det flotte resultat ud af, som i kan se på billederne.

Det vil derfor være muligt fremover at sidde inde i skuret og se fodbold, når der er kampe på opvisningsbanen.

Man må gerne bruge skuret – også selvom at det ikke er i forbindelse med afvikling af fodboldtræning eller kamp – men vi forventer at alle behandler det ordentligt og rydder op efter sig selv. Vi vil være godt og grundt kede af, hvis der igen blev begået hærværk på skuret. Alle må i hvert fald gerne hjælpe med, at holde øje med, at der ikke holdes fester eller lignende i skuret, hvor tingene ikke bliver behandlet ordentligt. Det er vi i forvejen meget opmærksomme på.

Nu glæder vi os bare til at der snart kommer fodboldkampe igen, så de opgraderede udendørs faciliteter kan benyttes.

X