Kære alle deltager på årets fodboldskole i Stensballe i uge 32.

 

Der er i år rekordmange deltagende børn (næsten 200), hvilket er helt fantaktisk! Det betyder også at vi skal være opmærksom på ikke at samles unødig meget pga Covid-19, og derfor må alle forældrene gerne læse følgende informationer igennem. Det er også blevet udsendt på mail til alle deltagere.

 

Vi glæder os til at byde jer velkommen på fodboldskolen og tilbringe en hyggelig uge med jer. Vi mødes første dag, mandag den 3. august ved Stensballe hallen kl. 08.50. Forældre bedes holde lidt afstand til børnene, når de skal samles i gruppen mandag morgen, således vi kan overholde forsamlingsforbuddet. I er velkommen til at lytte med fra behørig afstand. Herefter vil børnene blive delt ud i deres grupper og møde deres træner og assistenter.

I forbindelse med årets fodboldskole bliver der tilbudt frokostordning hver dag i ugen mod ekstra betaling. Det vil være muligt at købe pasta-salat, lasagne og sandwich. Prisen er 35 kr. pr. måltid. Bestillingen skal ske inden kl. 15.00 dagen før i cafeteriet. Mandag morgen skal bestilling ske senest kl. 09.00

Der er blevet sendt en mail ud, hvor der er vedlagt en bestillingsseddel man kan printe ud og medbringe i cafeteriet, hvis man ønsker at bestille mad. Man vælger selv om i vil bestille til hele ugen eller fra dag til dag. Betalingen for mad sker ved cafeteriet, når i afleverer jeres bestillingsseddel.

Vi sørger selvfølgelig for at overholde de retningslinjer der er på det respektive tidspunkt. Grundet covid19 vil der i år, desværre ikke være nogen vandkamp den sidste dag på fodboldskolen, men i stedet vil hver gruppe selv afslutte fodboldskolen med deres trænere.

Hvis i har spørgsmål er i meget velkommen til at sende en mail til charlotte_tiedemann@hotmail.com

X