Stensballe IK Fodbold afholdt i weekenden Talentstævnet for 28. gang. Denne gang med rekorddeltagelse fra 950 piger fordelt på 56 klubber i U12, U13, U14 og U16-rækkerne.

Grundet seneste udvikling af Covid-19, hvor forsamlingsforbuddet ikke steg til 200 personer, som ellers var forventet, fik vi pludselig meget travlt med at ændre strukturen på stævnet, så vi kunne overholde alle retningslinjer.

Der blev lavet nogle markante ændringer, hvor stævnet blandt andet blev delt op på flere skoler og på flere fodboldanlæg rundt omkring i Horsens, for at øge spredningen på alle deltagerne til stævnet.

Alle hold fik også minimum et ekstra overnatningslokale, så spillerne kunne deles op i mindre sovegrupper på ca. 8, således at vi kunne overholde kulturministeriets retningslinjer for overnatning af grupper.

U12/U13-rækken boede på Stensballeskolen og i de omkringliggende institutioner. U14-rækken boede på Byskolen og U16-rækken på Langmarkskolen. Alt spisning foregik også separat på de 3 skoler. 

Det betød at U12/U13, U14 og U16 var helt adskilte stævner, hvor ingen fra de 3 stævner havde kontakt med hinanden under hele weekenden.

På alle baneanlæg hvor der blev spillet kampe, havde vi også en Corona-vagt til stede, som sørgede for at vi aldrig blev flere end det tilladte forsamlingsforbud på 100 personer og at alle tilskuere var siddende. 

Alle de nye tiltag mod Covid-19 blev lavet efter tæt dialog med Sydøstjyllands Politi og flere afdelinger i Horsens Kommune, som har bakket os op i afholdelsen af stævnet. 

 

Alle de markante ændringer vi lavede for at overholde alle retningslinjer betød at vi pludselig havde brug for en masse nye hjælpere. Og vi lykkedes heldigvis med at finde en masse til at hjælpe, hvilket var helt afgørende for at stævnet kunne afholdes og at det hele forløb som det skulle.

Klubben vil derfor gerne sige kæmpe tak for hjælpen til alle frivillige, der kom og hjalp i løbet af weekenden. Vi kunne ikke have gjort det uden jer!

Mange hold har også lagt mærke til den ekstraordinære hjælp fra klubbens frivillige, og de har været meget imponeret over det. Der er flere der er kommet forbi stævnekontoret i løbet af weekenden og rost de smilende og hjælpsomme frivillige, så det er vi utroligt taknemmelige for!

TUSINDE TAK FOR HJÆLPEN TIL ALLE FRIVILLIGE!

 

TV2 Syd var forbi stævnet om lørdagen, hvilket der er kommet en artikel og et TV-indslag ud af. Det kan i finde herunder:

TV-indslag: https://www.tvsyd.dk/nyheder/15-08-2020/1825/kort-nyhedsoversigt-15-aug-2020?autoplay=1&fbclid=IwAR2dTTXqp8JlTXrmS0_cdflFCpCBiPijFgWFbnjPZTocPajfgAIJShuVAE0#player

Artikel: https://www.tvsyd.dk/horsens/talentstaevne-slaar-alle-rekorder-med-950-piger-forsamlet-til-coronasikker-fodbold