Vi påtænker at starte tekniktræningen op allerede nu på fredag den 21/8 med en prøvetræning i første omgang. I slutningen af næste uge vil vi så melde mere ud om hvordan formatet på tekniktræningen vil blive resten af efteråret.

Planen er at det skal tilbydes hver 2. fredag i perioden, hvor vi spiller på græs. I vinterhalvåret kan der være udvalgte datoer, hvor vi vil gennemføre tekniktræningen.

Træningen på fredag og fremover bliver således:

U9 til U11 drenge og piger: 16.30 til 17.45

U12 til U14 drenge og piger: 18.00 til 19.15

Lui Strandgaard har sagt ja til at fortsætte med at stå i spidsen for tekniktræningen i efteråret, hvilket vi i klubben er rigtigt glade for, men vi arbejder fortsat på at finde et team omkring ham, som vil hjælpe fast med at varetage tekniktræningen. Det er vi i fuld gang med, og er godt på vej allerede.

Lige netop på fredag behøver man ikke at tilmelde sig. Her møder man bare op. Sammen med Lui vil der stå trænere fra SIK klar til at tage imod alle der skulle komme. Der kommer dog et tilmeldingssystem til alle de resterende gange, så vi ved hvor mange der kommer, og så Lui og de resterende trænere kan forberede en ordentlig træning.

Tilbuddet er til alle dem, som gerne vil have et supplement til deres normale træning. Det kommer aldrig til at være hverken hårdt eller fysisk, men i stedet ren tekniktræning, så drengene og pigerne ikke overbelastes op til weekenden, hvor de fleste skal ud at spille kamp.

Formatet på tekniktræning for resten af efteråret er vi ved at få på plads, og det vil vi som sagt melde mere ud om i slutningen af næste uge.