Serie 2, Horsens B-SIK 0-4

 

Tirsdag d. 17. august spillede vi vores tredje kamp på en uge. Modstanderen var Horsens B, og det blev en kamp med spil imod et mål.

Selvom vi havde bolden det meste af tiden, havde vi svært ved at få lirket HB’s forsvar op i 1. halvleg. HB’s forsvarede sig med alle 11 mand på egen banehalvdel, og her manglede vi at spille hurtigt med få boldberøringer, og de gange det lykkedes os at spille os bag om deres bagkæde, manglede vi kvalitet i den sidste aflevering. 3 minutter før pausen fik HB et gult kort, og i den forbindelse fik vi et frispark uden for feltet i højre side. Frisparket tog Frederik Topp sig af, han lagde en flad aflevering på tværs til Emil Holtens, som sparkede bold fladt ind i det fjerneste hjørne til 0-1.

2. halvleg var billedet fuldstændig det samme. Vi dominerede bolden, og vi fik mere bevægelse for boldholderen, hvilket også var medvirkende til, at vi skabte flere chancer. Dog skal det med, at HB skabte én stor dobbelt chance i hele kampen, og det var ved stillingen 0-1, da de kom først på en lang bold, hvor Hække var blevet fanget på mellemhånd. HB-spilleren lobbede bolden på stolpen, og efterfølgende kom de til et skud i feltet, som Wilhelm afværgede med hovedet på stregen. Vi skulle hen til et kvarter før tid, hvor Emil Holtens first-timede et vristspark 3 meter uden for feltet, bolden tog stolpen, og gik i kassen til 0-2. 3 minutter før tid var det endnu en gang Emil Holtens, der var på spil fra sin position som højrekan. Her afdriblede han to-tre mand i feltet, og kunne finde Thomas Weiss med en flad aflevering inde foran mål – Weiss satte den sikkert ind til 0-3. Ballet blev rundet af med et flot hovedstødsmål af Joakim, da Rasmus Vestergaard fik slået et indlæg fra højre side, og inde foran målet dukkede Jumme op, og dirigerede bolden over i det lange hjørne.

Det var en kamp, vi dominerede fra første minut, men vi skulle relativt langt hen i kampen, før vi endelig havde afgjort den. Så det var dejligt at sætte 3 point mere på kontoen!

Tak til jer der havde taget turen til Horsens B for at støtte drengene!

Målscorer:
0-1 Emil Holtens, assist: Frederik Topp
0-2 Emil Holtens

0-3 Thomas Weiss, assist: Emil Holtens

0-4 Joakim Søgaard, assist: Rasmus Vestergaard