Serie 2, SIK-Kolt/Hasselager 0-0

I foregårs spillede vi vores første hjemmekamp i turnering. Det blev desværre en kamp, hvor vi ikke kendte vores besøgstid foran kassen, og vi smed 2 point i tabellen, da slutresultatet blev 0-0.

I 1. halvleg lavede vi flere uprovokeret fejl, og når vi kom bagom deres forsvar manglede den sidste aflevering eller afslutning kvalitet. Vi havde vel to 100 pct. chancer i 1. halvleg. Den første blev skabt af Glud, som smed et indlæg indover fra højre side, hvor Ruben kom først på bolden ved bagerste stolpe, men afslutningen fik keeperen parreret. Dernæst var det Joakim, der kom til baglinjen i venstre side, og med en aflevering skråt bagud, fandt han Emil Holtens i feltet, men Holtens afslutning gik forbi målet.

I 2. halvleg blev vi bedre på bolden, men manglede til tider at spille mere direkte. Vi fik skabt chancer, men igen manglede slutproduktet. Blandt de største muligheder var et indlæg fra Ruben i venstre side, som endte ved Frederik Jensen, som også ramte bolden lige i bagenden kort fra mål, men afslutning blev blokkeret inde på stregen. Kort før tid tog Thomas Weiss et frispark et stykke udenfor feltet i højre side. Et flot sparket frispark, som uheldigvis tog bunden af fjerneste stolpe, og gik i spil igen.

Det blev en kamp, hvor jeg syntes vi manglede 10 pct. – vi spillede for langsomt, og var ikke gode nok både i presspil og genpres. Jeg kan selvfølgelig godt ærgre mig over, at vi ikke scorer på bare én af de 100 pct. chancer, vi har i kampen. Men nu ser vi fremad, og har en helt almindelig uge foran os med træning tirsdag/torsdag, og står den på lokalbrag lørdag imod FC Horsens, som har lagt sig i spidsen af puljen.

Tusind tak for den flotte opbakning til spillene! Og tak til Blå Vogn!