Om tekniktræningen:

Stensballe IK Fodbold vil gerne invitere alle piger og drenge fra U9 til U14 til tekniktræning. Sidste efterår startede vi et tekniktræningsforløb op, som viste sig at være en bragende succes. Derfor vil vi som klub gerne gøre endnu mere ud af at tilbyde tekniktræning på tværs af årgange og køn de kommende år.

Det koster ikke noget at deltage og alle pige- og drengespillere fra U9 til U14 i Stensballe IK er velkommen. Det skyldes at vi har fået tildelt midler til projektet fra Insero Horsens, hvilket er helt essentielt for at vi kan tilbyde gratis træning i høj kvalitet. Det vil vi i SIK gerne takke Insero Horsens for!  

Lui Strandgaard har sagt ja til at fortsætte med at stå i spidsen for tekniktræningen i efteråret, hvilket vi i klubben er rigtigt glade for. Rundt omkring ham har vi fundet et dygtigt trænerteam, som sammen med Lui, kommer til at være der fast til tekniktræningen.

Tilbuddet er til alle dem, som gerne vil have et supplement til deres normale træning. Det kommer aldrig til at være hverken hårdt eller fysisk, men i stedet ren tekniktræning, så drengene og pigerne ikke overbelastes op til weekenden, hvor de fleste skal ud at spille kamp.

Datoer:
Datoerne for tekniktræningen i resten af efteråret er som følger:
Fredag den 4. september
Fredag den 18. september
Fredag den 2. oktober
Fredag den 23. oktober
Fredag den 6. november

I foråret forventer vi at starte op den 12. marts og tilbyde tekniktræning hver 2. fredag, så der kommer 8 træningsgange inden sommerferien. 14 træninger i alt i 2020-2021-sæsonen.

Faste træningstider:
U9 til U11 drenge og piger: 16.30 til 17.45
U12 til U14 drenge og piger: 18.00 til 19.15

Tilmeldingsfrist:
Alle der vil deltage SKAL gå ind at tilmelde sig til hver enkelt træning, så vi ved hvor mange der kommer. Det er helt afgørende at det bliver gjort, så trænerne ved hvor mange der kommer og kan planlægge efter det. Tilmeldingen skal ske senest onsdagen inden hver træningsgang.

Guide til tilmelding:
Holdene fra U9 til U14 er blevet inviteret til klubaktiviteten ”tekniktræning” for alle datoer i efteråret.
Man kan tilmelde sig via MitDBU, Fodbold/DBU-appen eller KampKlar.
På alle steder kan man finde de enkelte træninger under ”Klubaktiviteter”, hvor man skal gå ind at tilmelde sig til HVER ENKELT træning.
Har i spørgsmål til tilmelding er i velkommen til at skrive til christiangroenvaldsik@gmail.com.
OBS: Har du interesse i målmandstræning, skal du huske at angive dette under ”bemærkning” i forbindelse med tilmeldingen. Se mere under punktet ”målmandstræning”.

Afmelding:
Man kan ikke afmelde sig, når man først er tilmeldt. Hvis man derfor er tilmeldt og senere finder ud af at man ikke kan komme alligevel, så skal man skrive en mail til christiangroenvaldsik@gmail.com. I lighed med tilmeldingerne, skal det ske senest onsdag inden hver træning.

Målmandstæning:
Søren Jochumsen bliver en del af tekniktrænings-teamet, og han vil til nogle af træningerne tilbyde målmandstræning som supplement til den normale tekniktræning.
Hvis man er interesseret i målmandstræning, så er det meget vigtigt at man husker at angive det i tilmeldingen. I bemærkningsfeltet ved tilmeldingen bedes man skrive ”Interesseret i målmandstræning” som kommentar, så både Lui og Søren ved, hvor mange af dem der kommer, som ønsker målmandstræning.

Hvor:
Tekniktræningen vil i udgangspunktet altid foregå på kunstgræsbanen i Stensballe. Hvis det skulle blive rykket, så vil alle få besked.

X