I weekend mødte vi FC Horsens i et lokalbrag, og det blev desværre værterne, der træk sig sejrsrigt ud af dette opgør.

I 1. halvleg havde vi svært ved at få skabt chancer. Vi løb for få meter for hinanden, når vi havde bolden, og vi blev derfor ofte for nemme at lukke ned. Uden de helt store chancer kunne FC Horsens bringe de sig foran efter en halv times spil, hvor vi ikke sad tæt nok i markeringerne.

I pausen lavede vi tre indskiftninger, de var alle tre medvirkende til, at vi blev mere dominerende på bolden. Vi lavede pludselig de nødvendige løb for hinanden, og spillede med få berøringer. Vi skabte i denne periode af kampen flere store chancer. Først var det Carl, der pludselig kom igennem i højre side, og var mand/mand med deres keeper. Carl afdriblede målmanden, men ventede med afslutningen, og blev så efterfølgende tacklet af en forsvarsspiller. Kort efter kunne Frederik Topp finde Thomas Glud i dybden med en god stikning i højre side. Gluds indlæg kom hårdt fladt ind, og her kom Frederik Dilbjerg på bolden omkring kanten af det lille felt, men afslutningen gik desværre lige over mål. Frederik Dilbjerg skulle komme til endnu en afslutning i feltet, men denne blev blokkeret af en FC spiller. Vi modtog et gult i det 61. minut, og det brød desværre vores rytme. Da vi blev fuldtallig igen, fandt vi aldrig rigtig tilbage på sporet, og det endte med et nederlag.

Det blev en kamp, hvor begge hold lukkede hinanden godt ned, og der blev gået godt til den, som der skal i et lokalopgør. Sejren til FC Horsens var fortjent nok, jeg kan dog godt ærgre mig over, at vi ikke udnyttede en af vores store chancer i vores gode periode i starten af 2. halvleg. Men vi kan ikke bruge for meget tid på at ærgre os, for vi har en vigtig kamp foran os på fredag. Her får vi besøg af Rask Mølle, som har lige så mange point som os, men de ved om nogen, hvordan man scorer mål, da de har lavet 21 kasser på bare 5 kampe, så vi skal virkelig være klar fra første fløjt og være tæt i vores markeringer.

Tusind tak til jer der tog turen til FC Horsens og bakkede spillerne op!

X