Stensballe IK Fodbold inviterede i går til den årlige “Pigeraket”, hvor alle de yngste piger inviteres til en sjov dag, hvor de kan prøve kræfter med fodboldspillet gennem masser af fantasifulde lege og aktiviteter.

I år var lidt anderledes, da vi blev nødt til at sætte begrænsninger på antallet for at overholde forsamlingsforbuddet på 100 personer, og derfor var det kun årgang 2013 & yngre der var inviteret.

Det gik dog over alt forventning hvor omkring 80 piger fra børnehaven, 0. klasse og 1. klasse var kommet for at tage raketten ud i solsystemet.

Pigerne skulle blandt andet forbi Mars, Saturn og Solen, sammen med 12 af klubbens frivillige og repræsentanter fra DBU, der var med til at guide hele vejen igennem solsystemet mod den sidste og afgørende opgave: at samle nøglen til klubhuset.

Træningen startede kl. 13.00 og alle piger landede sikkert med raketten igen kl. 15.15, hvor træningen sluttede. Det var en rigtig god dag med lækkert vejr og mange glade piger. Alle deltagende har fået et diplom og en seddel med træningstider med hjem 😊

På mandag starter klubbens nye U7 piger hold op. Træningen foregår fra kl. 16.30 til 17.30 på 3-mands banerne bagved kunstgræs. Til opstartstræningerne efter sommerferien har der været op mod 20 piger, så det ser ud til at blive et rigtigt godt trin. Det har været muligt på grund af en stor indsats fra klubbens nye børneopstartsansvarlige Steen Christensen, som har haft hjælp fra pigerne fra klubbens U14, U15 og U18 hold til alle træningerne efter sommer.

Vi er så heldige at vi endda kan præsentere 3 af pigerne fra U15-holdet, som trænere for det nye U7 piger hold. Alle 3 var trænere på fodboldskole i år, samt været på trænerkursus, så de er godt klædt på til opgaven.

Trænerne hedder Emma (tv) Freja (midt) og Victoria (th). Se første billeder.

Vi mangler stadig en trinleder til at hjælpe pigerne med de administrative ting.

X