Serie 2, Prügelknabe IK-SIK 2-2

I lørdags var vi en tur i Tranbjerg, hvor vi mødte Prügelknabe IK, som jeg vil betegne, som puljens bedst spillende hold. Vi fik vendt et truende nederlag til en uafgjort, efter en god 2. halvleg fra vores side.

Vi havde i optakten haft fokus på Prügelknabes offensiv, da de har et par dygtige spillere på de første pladser på banen. Vi var desværre ikke fokuseret nok i 1. halvleg, og kom i problemer flere gange, da vi ikke var tætte nok i markeringerne hele vejen rundt på banen. Jeg ærgrer mig specielt over, de to mål Prügelknabe scorede, da målscoreren netop var en af de spillere, vi havde haft stor fokus på i optakten, og jeg vil mene, at vi havde muligheder for i begge situationer at lukke ham bedre ned, inden det blev farligt. Det resulterede desværre i to mål fra hans fødder. Det skal også med, at Carl havde et hovedstød, der gik snert forbi mål, men Prügelknabe havde udover deres to scoringer et stolpeskud i 1. halvleg, og de var meget dominerende på bolden det meste af 1. halvleg.

I pausen måtte Tobias og Jeg tale med store ord, og vi lavede også en enkel ændring, da Thomas Weiss kom ind fra starten af 2. halvleg på spids. Det var som dag og nat, lige pludselig sad vi så tæt i duellerne, at de ikke havde noget rum at spille i, og vi blev samtidig rigtig farlige på vores omstillinger. Der var ikke spillede andet et par minutter, før vi skabte en stor chance. Her slog Thomas Glud et frispark fra højre side, som Wilhelm kom først på med hovedet, men keeperen diskede op med en refleksredning. Kort efter fik Dilbjerg banket bold i kassen efter en dødbold, hvor Prügelknabe havde svært ved at få bolden ud af deres feltet. Det gav os tro på tingene, og vi havde virkelig momentum i kampen i denne periode. Efter ca. 1 times spil kunne Emil Møller erobre bolden på deres banehalvdel, og han lagde den straks frem i banen på Thomas Weiss på kanten af feltet. Weiss brugte sin fysik til at holde sin direkte modstander væk, og åbnede samtidig banen fuldstændig op for Carl, som kunne komme i frit løb på bolden ind i feltet, og scorede til 2-2. Kampen endte 2-2, men der var flere store chancer til begge hold i den sidste halve time, hvor bl.a. Prügelknabe havde endnu et stolpeskud.

Jeg er super tilfreds med det ene point, vi tog med hjem fra Århus. Lige så frustreret jeg var efter 1. halvleg, lige stolt er jeg af drengenes indsats i 2. halvleg. Vi fik at mærke i 1. halvleg, at hvis vi ikke er der 100%, så er modstanderne simpelthen for gode, og udnytter de muligheder, de får. Hvorimod 2. halvleg blev der virkelig gået til vaflerne, og samtidig blev der skabt godt med chancer. Vi fik også lavet et flot comeback i en svær kamp, og det skal vi klart bygge videre på. Jeg vil godt fremhæve Thomas Weiss, som gjorde et flot og stærkt indhop. Weiss var stort set involveret i de fleste chancer, vi havde i 2. halvleg enten med sidste eller næstesidste fod.

Næste kamp er hjemme imod AIA på fredag d. 18. September, som afvikles på Stensballe Kunstgræs Arena kl. 19.45. Blå Vogn vil være kørt i stilling, så spring nu over Disney sjov, og kom at støt de blå balle drenge!