Der var i dag tekniktræning for 3. gang efter sommerferien!

Lui Strandgaard, Mikael Grønhøj og Søren Jochumsen har været en fast del af tekniktræningsteamet, og de står hver gang klar til at tage imod alle de drenge og piger, som er interesseret i at få et teknisk supplement til deres normale træning.

 

I dag blev der øvet driblinger og finter, som man måske kan ane ud af billederne fra træningen. Der er et forskelligt fokuspunkt/tema til hver enkelt træning.

Der har allerede været en masse fodboldglade drenge og piger forbi træningen til de første træninger, men vi håber på at se endnu flere de næste gange.

Alle U9-U14 drenge og pigespillere er velkommen uanset niveau, da det er individuel træning, så alle kan være med.

Man kan som altid tilmelde sig via MitDBU, Fodbold/DBU-appen eller KampKlar. På alle platforme kan man finde de enkelte træninger under ”Klubaktiviteter”, hvor man skal gå ind at tilmelde sig til HVER ENKELT træning, som man ønsker at være med til.

Fremgår træningerne ikke under “Klubaktiviteter” eller har man andre spørgsmål til tilmelding, så er man velkommen til at skrive til christiangroenvaldsik@gmail.com.

OBS: Har du interesse i målmandstræning, skal du huske at angive dette under ”bemærkning” i forbindelse med tilmeldingen.

Når man er tilmeldt, så regner vi med at man kommer, så trænerne kan forberede en ordentlig træning med høj kvalitet.

Næste træning er fredag den 2. oktober, hvor vi håber på at se en helt masse drenge og piger igen!

God weekend til alle 🙂

X