Fredag d.25. september blev ungdomsformand Verner Sørensen hyldet med Arbejdernes Landsbanks frivillighedspris. I et samarbejde med DBU har sponsor Arbejdernes Landsbank ville hylde de 126.000 frivillige rundt om i landets fodboldklubber.

Der er efter indstilling fra klubberne blevet udvalgt 50 frivillige, der sammen med en ledsager inviteres til landskamp i Parken til en helt særlig hyldest fra de danske fodboldfans. Derudover honoreres de med et sponsorat på 15.000 kr. til deres klub, som kan bruges på bolde, udstyr eller uddannelse til de frivillige.

Oven på det nyligt afholdte Talentstævne i klubben blev Verner Sørensen overrasket til evalueringsaften på Restaurant Munken med denne flotte pris. Tidligere pigetræner i klubben og nu medarbejder i Arbejdernes Landsbank Jesper Præcius Rindom overrakte frivillighedsprisen til en tydeligt beæret Verner Sørensen.

Vi vil i forbindelse med denne flotte anerkendelse gerne lykønske ungdomsformand Verner Sørensen, der er en af de uundværlige frivillige, som i mange år har været med til at få klubben til at fungere.

X