Serie 2, SIK-Horsens B 3-0 (fredag d. 2/10-20)

Fredag aften tog vi imod Horsens B på Stensballe Kunstgræs Arena, og det endte med en sejr på 3-0.

Der var lidt panik før kampstart, da to af stadionlamperne ikke virkede, og dommeren havde nået at melde ud, hvis vi ikke fik gang i dem, kunne vi ikke afvikle kampen. Men det lykkedes heldigvis til sidst, da Forum sørgede for at aktivere kampbelysningen, så vi blev ikke andet end nogle minutter forsinket.

Vi satte os på kampen fra 1. minut, og efter et par hjørnespark fik vi hul på bylden. Der var ca. spil 20 minutter, da Casper Theis kunne sørge for at sende kuglen ind over stregen via et hjørnespark. Et kvarter senere brød Emil Holtens igennem i venstre side, og efter han havde afdriblet et par modstandere, kunne han finde Thomas Weiss foran målet, som med et enkelt træk sparkede bolden i kassen til 2-0. Denne føring holdte til pausen.

2. halvleg var et identisk billedet af 1. Halvleg, vi sad fuldstændigt på spillet, men vi skulle først helt hen til 10 minutter før tid, før vi scorede til 3-0. Scoringen kom via en virkelig følt aflevering fra Frederik Topp fra midten af deres banehalvdel. Han lagde bolden lige ned bag forsvarskæden, hvor Emil Holtens kunne tage den med på sin første berøring i feltet, og efterfølgende sparke den i kassen via keeperen. I de efterfølgende 10 minutter havde vi vel nok 2-3 kæmpe chancer, som vi burde have scoret på, men kampen endte som sagt med en sikker 3-0 sejr.

Det var en kamp, hvor vi havde alt at tabe, da vi skulle have en sejr imod puljens bundprop. Det blev også en sikker sejr, som nok burde have været større. Jeg er super tilfreds med den koncentration, der blev holdt i alle 92 minutter. Vi gav ingen løse chancer væk til Horsens B, og stor ros til hele holdet og specielt til forsvarskæden for en super disciplineret indsats.

Tusind tak for opbakningen til spillerne!