Serie 2, Kolt/Hasselager-SIK 0-1

I går var vi en tur i Kolt /Hasselager, hvor vi havde mulighed for med en sejr at sikre os, at det også hed serie 2 efter vinterpausen, og vi vandt kampen efter en uskøn forestilling.

Jeg ved ikke, om det var fordi spillerne var nervøse, eller om vi havde det svært med underlaget, men vi spillede i hvert fald en noget usammenhængende kamp. Vi var ikke tætte nok i vores markeringer, og havde alt for mange nemme boldtab, hvilket også resulterede i par store chancer til Kolt/Hasselager i 1.halvleg, som de heldigvis ikke udnyttede. Lidt imod spil og chancer lykkedes det os 5 minutter før pausen, at få sat en stribe afleveringer sammen. Et angrebet vi fik startet i vores højre side, som så blev spillet indover i feltet, hvor Emil Møller var i en skudsituation, men klogt prikkede bolden videre til Ruben, som smart satte sine modstandere i en dribling, og kunne sparke kuglen i kassen til 0-1!

I pausen måtte jeg komme med en lille skideballe til spillerne, i håb om at vi kom lidt op i omdrejninger. Vi blev enige om, at vi havde et resultat, som vi kunne bruge, og det var en dag, hvor vi måtte kæmpe denne sejr hjem. Det blev ikke nogen køn 2. halvleg, men vi sørgede for at minimere chancerne til Kolt/Hasselager, og som kampen sked frem, fik vi også nogle muligheder på omstillinger + dødbolde. Resultatet holdte hjem, og vi trak en vigtig sejr i land.

Spilmæssigt er dette en kamp, vi gerne hurtigt vil putte i glemmebogen, for det var som sagt ikke en særligt godt spillet kamp fra vores side, Men så er det dejligt på en offday, at vi trodssalt kan hive et resultat med hjem i en vigtig kamp. Jeg vil nu godt lige fremhæve Christian Højer, som jeg synes spillede en god kamp. Højer var stærk i sine indgreb, og var også med til at bringe noget energi til sine medspillere.

Nu har vi sikret os, at det også hedder serie 2 i foråret 2021, og det er endda med 3 runder tilbage af turneringen – dette synes jeg bestemt, er godkendt som oprykker!

Men vi har nu ikke tænkt os at hvile på laurbærerne, for på lørdag tager vi imod puljens tophold FC Horsens, så der er lokalbrag på Stensballe Kunstgræs Arena. Vi har revanche til gode fra vores først opgør, og vi vil gøre alt for en sejr i denne kamp!

Jeg takker og bukker for opbakningen i Kolt/Hasselager – og jeg undskylder for spillet på banen, men vi fik, hvad vi kom efter!