Kære alle trænere og trinledere i Stensballe IK (også udsendt på mail)

Det har på alle måder været et meget specielt år, og det gælder også for breddefodbolden, som løbende har skulle tilpasse sig de generelle restriktioner mod Covid-19.

Udover et par måneder i foråret og en tidlig juleferie i sidste uge, så vi dog lykkedes med at holde bolden rullende i klubben. Det skyldes i høj grad indsatsen fra alle trænere og trinledere, som har været omstillingsparate og haft masser af gå-på-mod, uanset hvilke restriktioner vi har været underlagt.

Bestyrelsen i SIK vil derfor gerne sige tak for den store indsats, som i alle har ydet i det forgangne fodboldår!

Mange ting ser mere positive ud for det kommende år, og selvom at det kan være at de nuværende restriktioner bliver forlænget ind i det nye år, så håber vi på at tingene bliver mere og mere normaliseret som 2021 skrider frem.

Når det igen er muligt, så vil vi fra bestyrelsens side invitere alle trænere og trinledere til en middag i klubben, som tak for den store indsats under meget vanskelige forhold.

Det er efterhånden kun få trænere og trinledere fra U13 og op, som ikke har fået lavet en personlig aftale. I det nye år vil vi bestræbe os efter at få lavet en personlig aftale med alle ledere. Alle dem, der ikke har en anden aftale med klubben, har et gavekort til gode, når det igen er muligt at åbne op i klubben.

Lige så snart vi ved hvad restriktionerne bliver efter den 3. januar, så vil bestyrelsen melde noget ud til alle trænere og trinledere.

Vi kan i øvrigt meddele at Mimi Djoneri bliver ny hovedkontakt i klubbens administration. Hun vil være at finde på klubbens kontor dagligt, og har telefontid mandag-fredag fra 9.00 til 12.00, hvis i skulle have nogen spørgsmål. Formålet med det er at øge serviceniveauet yderligere for alle jer trænere og ledere.

Mimi Djoneri. Tlf: 20331827, mail: mimidjoeneri1sik@gmail.com

Hun vil stå for størstedelen af det administrative arbejde i klubben, så det er i udgangspunktet hende i skal henvende jer til med spørgsmål. Vi er dog fortsat en håndfuld, som også varetager nogle af klubbens opgaver, og der kan i fortsat bare henvende jer direkte til rette vedkommende. Hvem der tager sig af hvilke opgaver er vedhæftet som PDF, og ellers kan i altid finde det under “Kontakt os” på forsiden af hjemmesiden.

Igen, tak for indsatsen i et vanskeligt fodboldår.

SIK Fodbolds bestyrelse ønsker alle en rigtig glædelig jul og et godt nytår.

Stensballe IK Fodbold