Selvom vi ikke kan spille fodbold i øjeblikket, og savner fællesskabet med vennerne og veninderne, så kan vi alligevel glæde os over mange ting i klubben.

 

Børneafdelingen fra U6 til U12 ser ud til at være større end den har været i mange år. Det kan blandt andet ses ved at vi i runde 2 af DBU’s indendørs turneringer, som desværre blev aflyst pga. skærpede restriktioner, havde tilmeldt i alt 29 piger/drengehold fra U6 til U12, hvilket er rekordmange antal SIK-hold til en indendørs runde.

Det er enormt fedt at se opbakningen blandt børneholdene stadig er kæmpestor, selvom det på mange måder har været et svært fodboldår.

Stort set alle vores ungdomshold fra U13 til U19 oplever også fremgang i antallet af spillere både på pige- og drengesiden. Flere ungdomshold er også rykket op i efteråret, så de til foråret skal kæmpe med i de øverste ungdomsrækker. 

På seniorplan har vi stadig til 3 herrehold, hvor alle hold har præsteret stabilt i deres rækker. Vores kvindesenior-hold er rykket op i efteråret, og har oplevet stor tilgang, så der er flere spillere end der har været i mange år.

Derudover kan vi i klubben også prale af at have stor opbakning til vores fodboldtilbud efter senior, hvor vi både har et hold for Oldgirls, Super Oldboys, Veteraner og “Fodbold For Hjertet”.

 

Vi kan godt alle sammen være stolte af at være en del af en klub i fremgang både spillemæssigt, men også i antallet af medlemmer, hvor vi er gået en lille smule frem i 2020 på trods af Corona. 

Derudover vil vi i 2021 gøre alt hvad vi kan for at samle de forskellige årgange til stævner, klubture, tekniktræning, arrangementer og alle de andre ting, som samler folk på tværs af årgange og køn i klubben.

Vi ser alle frem til at kunne komme på ud på fodboldbanen igen, men indtil da håber vi i kan finde på alternative ting/træninger derhjemme. 

Hvis nogen årgange tilbyder alternative hjemmetræninger eller andre anderledes online-tilbud, så må i endelig sende det, så det kan bruges som inspiration til de andre årgange i klubben.

X