Kære alle trænere, trinledere, spillere og forældre.

 

Fortsat nedlukning:

Som alle nok har hørt, så er restriktionerne forlænget indtil den 28. februar.

Det betyder at der fortsat er lukket ned for alt aktivitet i klubben.

I kan finde alle retningslinjerne fra DBU her: https://www.dbujylland.dk/nyheder/2021/januar/forlaengede-restriktioner-forlaenger-ogsaa-aflysninger/?fbclid=IwAR1k4wIvvt8Ccw2h85rhXJvSfcbWC834lf1RWh6NjFFc0LjinWB9EVYTRok

 

Info om kontingent:

Vi vil gerne opfordre alle til fortsat at støtte Stensballe IK i denne svære tid.

På grund af omstændighederne med forsamlingsforbuddet på 10 personer, som i januar blev sat ned til 5 personer, så har alt fodbold været lukket for børne- og ungdomsfodbold siden midten af december 2020. For seniorholdenes vedkommende blev forsamlingsforbuddet allerede sat ned i slutningen af oktober 2020, hvorefter det har stået stille med alt fodboldaktivitet lige siden. Det har medført at vi har fået henvendelser fra spillere og forældre, som ikke ønsker at betale kontingent, fordi der ikke er træning eller kampe for deres børn.

Både SIK og DBU er fuldt ud klar over, at det er hårde tider, hvor mange risikerer at miste deres arbejde og kan være økonomisk udsat.
Hvis man fortsat kan, opfordrer SIK og DBU stærkt til, at man betaler sit kontingent og ikke melder sig ud.
SIK har brug for al mulig støtte lige nu. Måske mere end nogensinde. Størstedelen af klubben er drevet af frivillige, og vi opkræver ikke flere penge hos vores medlemmerne end højest nødvendigt.

– Det vil potentielt trække tæppet væk under foreningslivet, hvis mange pludselig melder sig ud eller kræver at få deres kontingent retur. Derfor opfordrer vi til at udvise samfundssind og ansvarlighed og bakke op om den lokale fodboldklub og de frivillige i denne svære tid, siger DBU Jyllands formand, Bent Clausen.

Al aktivitet, foreningsliv og foreningen holdes også i gang takket være vores sponsorater. Vi er endnu ikke sikre på, om vores sponsorer kan betale de aftalte sponsorbeløb, da deres virksomheder også er i fare og udsat. Sponsorpenge vil derfor være en udgift, mange virksomheder vil spare væk, for at holdes deres virksomheder kørende, og det er vi selvfølgelig meget forstående overfor.

Stensballe IK er en idrætsforening, som vi alle “ejer” sammen, og derfor er støtten til klubben vigtigere end nogensinde før.

Trinledere/trænere må venligst gerne dele ovenstående med forældre og spillere på deres trin, så de bliver informeret herom.

 

Online træning for alle medlemmer:

Bestyrelsen regner inden længe med at kunne tilbyde online træning til alle medlemmer i klubben.

Det vil i udgangspunktet blive en gang om ugen. De endelige detaljer omkring online-træning vil blive meldt ud snarligst.

De årgange, der allerede tilbyder alternative former for online-træning, må endelig gerne fortsætte med det.

 

Vi ser alle frem til at komme tilbage på banerne og spille fodbold igen – nu ved vi desværre at det tidligst bliver i marts.

Bestyrelsen melder noget nyt ud, ligeså snart vi kender situationen efter 28. februar.

Pas på jer selv og hinanden.

 

Med venlig hilsen
/Bestyrelsen i Stensballe IK Fodbold

X