U13/U14 drengene har i hele corona-perioden forsøgt sig med nogle træningsprogrammer fra deres fysiske træner Morten. Derudover har Morten i de seneste uger kørt nogle forskellige konkurrencer via snapchat. Opfattelsen er generelt at de fleste drenge grundlæggende har set det som gode indspark, og det virker heldigvis til at de fleste har holdt deres form nogenlunde ved lige, og at andre endda har udnyttet pausen til at komme i markant bedre form fysisk.

Derudover indkaldte trænerne for en måneds tid siden, alle på årgangen til en individuel snak om hvordan det er at spille fodbold i SIK, og hvordan det er spille på et hold, som er en blanding af to årgange. Det har været noget meget positive snakke og alle har været meget positive. Derudover gik snakken også på spillernes drømme og tanker om fodbold, også i forhold til deres positioner på banen. Det har været en lærerig proces for både spillere og trænere, hvor det sammen lykkedes at få sat nogle mål for forårssæsonen.

Den seneste uge har de valgt at lade sig inspirere at HT/SIK U12/U13, som har kørt en gå-løbekonkurrence over vinterferien.

De har derfor sat 4 kasser sodavand samt hjemmebagt kage på højkant. Spillere vs. trænere. 9 dage senere, var der tilbagelagt 1.024KM – desværre med spillerne som vindere med i alt 747 KM. Så trænerne må hjem og tømme sparegrisen og gøre ovnen klar 🙂 Uddelingen af sodavand og kage sker (hvis corona tillader det) torsdag 22/4 efter træning.

Fra klubbens side er det en fornøjelse at se/høre hvordan mange årgange, har brugt corona-nedlukningen på at lave alternative tilbud til spillerne. Og i denne forbindelse udnytte tiden til at holde individuelle samtaler med spillerne. Så fedt at høre!

Nå det så er sagt, så bliver det dejligt at komme igang med at spille rigtigt fodbold igen 🙂

X