Kære alle trænere, trinledere, forældre og spillere

Forsamlingsforbuddet er per dags dato hævet til 50 personer i forbindelse med udendørs idræt.

Udover at forsamlingsforbuddet er blevet hævet, så gælder alle de nuværende retningslinjer fortsat. Hvis man er i tvivl om dem, så kan de genopfriskes fra sidste gang forsamlingsforbuddet steg til 25 personer: https://stensballeikfodbold.dk/index.php/2021/02/25/retningslinjer-for-traeningsopstart-fra-mandag-d-1-marts/

Forsamlingsforbuddet gælder KUN for deltagere i aktiviteten. Det betyder at tilskuere fortsat ikke er tilladt til træning, kamp eller stævner.

Læs mere om DBU’s opdaterede corona-protokol her: https://www.dbujylland.dk/nyheder/2021/marts/nye-retningslinjer-50-maa-forsamles-til-aktiviteter-men-ingen-tilskuere-tilladt/?fbclid=IwAR2UCb6z6G_QRw9V498FTIYpW-mVrtxV8SG298OaKtnxnDWX9lTXKBO34_o

Det øgede forsamlingsloft gør også at der nu kan afvikles 11-mands kampe igen. Alle kampe fra og med 1. april (skærtorsdag), vil blive spillet som planlagt. Også selvom at de tidligere har stået som udsat.

Indtil videre er det kun herresenior, kvindesenior, U19 drenge, U15 piger, U14 drenge og U13 drenge som tidligere har fået udsendt en turneringsplan. Her må vi i fællesskab planlægge hvordan de aflyse/udsatte kampe skal placeres i foråret.

Læs mere om 11-mands opstarten her: https://dbujylland.dk/nyheder/2021/marts/11-mandsturnering-skydes-i-gang-skaertorsdag/?fbclid=IwAR0qsVIreZhbzJEPXiWEKh5XzbfiMeAktAjkqLSI6BrnBUlLXBPPZppzInY

 

Stensballe IK Fodbold