Stensballe IK Fodbold vil gerne invitere alle piger og drenge fra U9 til U14 til tekniktræning igen i foråret 2021.

I efteråret 2019 startede vi et tekniktræningsforløb op, som viste sig at være en bragende succes. På grund af Corona blev det sat på pause i foråret 2020, inden vi igen kunne tilbyde tekniktræning i efterået 2020. Tekniktræningsformatet er noget, som vi som klub gerne vil gøre endnu mere ud af, så vi også kan tilbyde træning på tværs af årgange og køn de kommende år.

Det koster ikke noget at deltage og alle pige- og drengespillere fra U9 til U14 i Stensballe IK er velkommen.

Lui Strandgaard har sagt ja til at fortsætte med at stå i spidsen for tekniktræningen i foråret, hvilket vi i klubben er rigtigt glade for. Rundt omkring ham har vi fundet et dygtigt trænerteam, som sammen med Lui, kommer til at være der fast til tekniktræningen.

Tilbuddet er til alle dem, som gerne vil have et seriøst supplement til deres normale træning. Det kommer aldrig til at være hverken hårdt eller fysisk, men i stedet ren tekniktræning, så drengene og pigerne ikke overbelastes op til weekenden, hvor de fleste skal ud at spille kamp.

Det er vigtigt at understrege at det er et ekstra tilbud, for dem der er motiverede og har lyst til en ekstra tekniktræning, så hvis børnene er trætte og uoplagte på dagen, er det bedre at holde weekend.

Datoer:
Datoerne for tekniktræningen foråret 2021 er som følger:
Fredag den 9. april
Fredag den 23. april
Fredag den 7. maj
Fredag den 21. maj
Fredag den 4. juni
Fredag den 18. juni

Faste træningstider:
U9 til U11 drenge og piger: 16.30 til 17.45
U12 til U14 drenge og piger: 18.00 til 19.15

Hvor:
Tekniktræningen vil i udgangspunktet altid foregå på kunstgræsbanen i Stensballe. Hvis det skulle blive rykket, så vil alle få besked.

Tilmelding:
I modsætning til i efteråret, så vil tilmelding foregå hos trinlederen på sin egen årgang. Trinlederen bedes lægge alle tekniktræner ud på Holdsport (eller hvad man ellers bruger til tilmelding), hvorefter klubben gerne vil have besked på antal deltagere senest onsdag aften inden hver træning, så trænerne har noget at planlægge ud fra.

Vi bliver nødt til at gøre det på denne måde med tilmelding ud fra en erkendelse af, at det ikke fungerede optimalt med endnu en tilmeldingsplatform, som tilfældet var i foråret.

Tilmeldingsfrist for spillerne:
Alle der vil deltage SKAL tilmelde sig til sin egen trinleder senest onsdag før hver enkelt træning, så vi ved hvor mange der kommer. Dette gøres i Holdsport eller Kampklar alt efter hvad der benyttes på den respektive årgang.

Det er helt afgørende at det bliver gjort, så trænerne ved hvor mange der kommer og kan planlægge efter det.

Målmandstræning:
Søren Jochumsen bliver en del af tekniktrænings-teamet, og han vil til nogle af træningerne tilbyde målmandstræning som supplement til den normale tekniktræning.

Hvis man er interesseret i målmandstræning, så bedes man angive det i tilmeldingen til sin trinleder, så vi også ved hvor mange af dem der kommer, som ønsker målmandstræning.

Søren Jochumsen har ikke mulighed for at være der til første træning, den 9. april, men herefter er udgangspunktet at han vil tilbyde målmandstræning de resterende fredage. Ellers vil det blive meldt ud inden.

Flere tilmeldinger end forsamlingsforbuddet tillader:
Skulle det mod forventning ske at der er flere tilmeldte end forsamlingsforbuddet tillader, så må vi vurdere hvad vi så gør. En mulighed her kunne være at dele træningsgruppen op, men det ser vi på, hvis der skulle komme over 50 tilmeldinger pr træning inkl. trænere.

X