Christian Løvbjerg, der er cheftræner for klubbens serie 2 herrer, har været så sød at svare på nogle spørgsmål om holdets sæsonstart. Han kigger heri også frem imod en meget vigtig kamp, som holdet står overfor i morgen aften, fredag d.7 maj klokken 19:00 på Fort Balle Arena. Læs herunder, hvad Christian Løvbjerg har udtalt: 
 
Hvordan er det gået jer i den seneste periode?
Jeg synes generelt, vi har haft en god opstart, selvom den blev afkortet med en måned. Der har været en rigtig fin opbakning til træning, hvor vi generelt har været 15-17 mand til træning i førsteholdstruppen.
Jeg synes også, vi har fået en godkendt start på vores turnering. Vi er landet i en pulje, der er meget jævnbyrdig, og da der vil være risiko for, at der skal rykke 4 hold ud af puljen, bliver alle point super vigtige.
 
Hvad føler du I har gjort godt/dårligt på det seneste?
Vi har specielt vist en god moral, da vi i flere af vores første kampe er startet med at komme bagud, og har kæmpet os tilbage i kampene.
Desuden er jeg meget tilfreds med, at vi har fået hævet vores scoring-snit, hvilket selvfølgelig er vigtig faktor for at vinde fodboldkampe.
I forlængelse af det har vi ændret en smule taktisk i dette forår, ikke fordi det er hele forklaring – bestemt ikke! For der er også nogle spillere, der er steppet op formmæssigt, og det hænger jo typisk sådan sammen, at når man har mere overskud på banen, så tager man også flere rigtige beslutninger.
Det eneste negative, jeg lige kan komme på, er at det ærgrer mig, at vi næsten skulle bruge en halv time i den seneste kamp imod Kolt/Hasselager på at komme i omdrejninger. Jeg håber ikke, det var fordi, vi havde undervurderet vores modstander. Da puljen vi er havnet i, er super tæt, og vi er derfor nødt til at være der 100% hver gang samtlige 90 minutter for at kunne lykkes med at vinde kampene.
 
Hvilket udtryk synes du, at holdet har fået vist?
Jeg synes, der er et godt sammenhold i truppen, og det afspejler sig også på banen, hvor spillerne virkelig slås for hinanden.
 
Hvem møder I i morgen?
Vi møder AIA/Tranbjerg i morgen kl. 19.00 på bane 2
 
Kender I noget til modstanderen?
AIA kommer med 3 sejrer i deres seneste tre kampe. AIA er et hold, vi generelt har haft det svært imod, da vi har fået nul point i de seneste fire opgør imod dem.
De er et fysisk stærkt hold, som er ubehagelige på deres dødbolde. Ud over deres hjørnespark har de også en kaster, som kan smide alle deres indkast på den sidste 1/3-del af banen ind i feltet.
 

Hvad forventer du dig af morgendagens kamp?
Jeg forventer en rigtig herrefight, hvor begge mandskaber vil ud at gøre alt for en sejr. Jeg håber og tror på, at vi skal ud og ændre vores statistik imod AIA i morgen.

 
Kan du fremhæve en eller flere spillere, der kommer til at spille en vigtig rolle i kampen?
Generelt bliver vores defensiv organisation vigtig i morgen for at modstod AIA’s tryk – det kommer til at kræve en masse meter af hele holdet. Ellers vil jeg fremhæve Thomas Weiss, som med 6 mål og 2 assists i vores første fem kampe, bliver en vigtig brik i vores offensiv.
X