Kære alle trænere, trinledere, forældre og spillere

 

Genåbningen har fået endnu et nyk frem, hvilket bl.a. betyder at vi nu må være 75 udendørs .

 

Forsamlingsforbud

Forsamlingsloftet er fra torsdag den 6. maj 2021 hævet fra 50 til 75 personer ved udendørs arrangementer. Både spillere, trænere, dommere, andre officials og evt. tilskuere mv. tæller med i det samlede antal, der må være forsamlet i forbindelse med en fodboldkamp, stævne eller træning.

Ved hjemmekampe på bane 2 vil alle personer rundt om banen, herunder siddende på platoerne op til bane 3 naturligvis tælle med.

Ved hjemmekampe på kunstgræsbanen vil alle personer inden for hegnet tælle med.

Ved hjemmekampe på alle andre baner (både 3- 5- 8- og 11-mands), der er det kun nødvendigt at lave en opdeling, hvis der er nogle der spiller på banen ved siden af på samme tid. I så fald bedes trænerne lave en tydelig opdeling imellem de to baner med kegler, så det ikke er til at tage fejl af hvad der tæller med.

Til alle kampe må der altså maks være 75 i alt.

 

Omklædningsrum

I omklædningsrummene gælder kravet om minimum 4 kvadratmeter gulvareal pr. person stadig, og så skal der holdes afstand hinanden (minimum en, men gerne to meter imellem hver person).

For personer på 18 år og derover gælder det at man skal kunne fremvise et gyldigt Coronapas for at man må gå i bad, hvilket skal kontrolleres af klubben. Uanset hvor end vi gerne vil åbne op for badefaciliteterne for alle over 18, så kan vi ikke stille med en mand til alle hverdage og i weekenden. Af den grund vil der stadig IKKE være mulighed for at gå i bad, hvis man er over 18. Det er nemlig også klubbens ansvar, hvis ikke det overholdes, hvor konsekvensen kan være stor, så det må vente lidt endnu.

Arealkravet på 4 kvm pr. person gør at der fortsat kun må være 9 personer i omkl. 5, 6, 7 og 8 samt 11 personer i omkl. 3 og 4.

Dermed er der ikke plads til et helt hold (udover 8-mands), og derfor vil der stadig være mange gange hvor omklædning ikke er en mulighed. Hjemmesiden opdateres løbende med info om kampbane og omklædning, og man vil altid kunne se det på forsiden af hjemmesiden minimum 3 dage før.

Husk at man kan trykke “vis flere kampe” i bunden af kampprogrammet, hvor alle kampe kommer op. I hvert fald dem, der er skrevet ind indtil videre. Man kan også trykke i pilene i toppen for at gå videre til en ny måned.

Det er meget vigtigt at man overholder kravene for maks antal personer i hvert enkelt omklædningsrum.

 

Brug af klubhuse

Klubhuse kan stadig ikke åbne for offentlig adgang. Dog er det nu muligt at afholde møder, kurser og generalforsamlinger som er foreningsrelaterede. Dette skal afholdes i henhold til retningslinjerne fra Erhvervsministeriet. Der vil for afholdelse af møder mv. være en del krav, der skal opfyldes. Der skal eksempelvis kunne forevises coronapas, der skal bæres mundbind, og man skal sidde i samme retning med ansigtet mod et lærred og med god afstand.

Klubhuse kan kun holdes åbne for offentlig adgang, hvis der er tale om et cafeteria/restaurant, og så gælder retningslinjerne for restauranter. Her er der nu ikke længere er et krav om bordbestilling ved indendørs servering.

I kan finde den generelle protokol for fodboldens Coronaregler her: https://www.dbujylland.dk/klubben/fodboldens-corona-regler/

 

Sig endelig til, hvis i har nogen spørgsmål.

 

Med venlig hilsen

/Bestyrelsen i Stensballe IK Fodbold

X